Lapsekili bu görüntüye isyanda.. Alt yapı çalmışmaları kapsamında kaplaması alınan sokaklar, kış mevsimine bağlı yağışlar ardından Çamur deryasına döndü.
İYİ Parti Lapseki teşkilatı sesini yükseltti.
İYİ Partililer, Lafı;"Nebi deryayı köprü ile geçtik. Dünya devi yatırımın yükselidği Lapseki'nin sokaklarında, çamur deryasına gömüldük" demeye getirdi.
Yüzyılın yatırımı olarak tarihe geçen 1915 Boğaz Köprüsü örneği ile, AK Partili Lapseki belediyesine yüklenen İYİ Parti; "Boğazda bir Dev, Sokakta Çamurdan Göl" şeklinde sözler ile yağmur ardından oluşan fotoğraflara isim verdi.
 -----------------------------
YAĞMUR YAĞDI. BÖYLE OLDU
ÇİZMESİZ YÜRÜMEK NE MÜMKÜN..!
------------------------------
Lapseki'nin ara sokakları,  çamur deryasına döndü. Oluşan fotoğarflara İYİ Parti isim verdi; "Boğazda Bir Dev, Sokakta Çamurdan Göl.."
Günlük yaşamın olmazsa olmazına dönüşen, Doğalgazın hanelere ulaşması başta, benzer alt yapı çamışmaları kapsamında kaplaması alınan yollar, yağmlur osnrrası çcamur gölüne döndüa. Bu duruma ilçe sakinlerinin feryadı gecikmedi.
Çeitli düzenlemeler gerekçesi ile başlatılan çalışmaların yol çatığı durumk, vatandaşı isyan onktasına getirdi.
İş yerlerine olduğu gibi, hanelere ulaşımı da olumsuz etkileyen çamur deryasına, Muhalefet seyirci kalmadı.
Bir yandan CHP, bir ylandan İYİ Parti, oluşan f    otoğrafa sorumlu tuttukları AK partili Lapseki belediyesini, sözleri ile  adeta topa tutuyor.
Çamur deryasını; "Boğazında ĞGerdanlık, Sokağında Periyanlık" diye isimlendiren, İYİ Partililer,
"Lapsekili yağışlar ardından sokağa çıkamaz oldu. İş yerlerine olduğu gibi, insan evine dahi ulaşabilmek için,  Survivor yarışmacısından farksız duruma düştü." diyerek, durumu özetledi.
İYİ Partililer, hayli çarpıcı ifadeler ile Lafı;"Nebi deryayı köprü ile geçtik. Dünya devi yatırımın yükselidği Lapseki'nin sokaklarında, çamur deryasına gömüldük" demeye getirdi.
Yüzyılın yatırımı olarak tarihe geçen 1915 Boğaz Köprüsü örneği ile, AK Partili Lapseki belediyesine yüklenen İYİ Parti; "Boğazda bir Dev, Sokakta Çamurdan Göl" şeklinde sözler ile yağmur ardından oluşan fotoğraflara isim verdi.
Lapseki’nin 150 yıl geriye gittiğini savunan İYİ Parti ilçe Başkanı Yakup, oluşan fotoğraflara tepki gösterdi. Lapseki Çınaraltı meydanındaki üst yapı çalışmalarının vatandaşı yaşamdan bezdirdiğine dikkat çekti.
Cuma Deren