TEM Polisi’ nin gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan Çanakkale İl Özel İdaresi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü N. K., kendisini görüntüleyen Gazetecileri; "Günaydın arkadaşlar. Bu da gelecekmiş başımıza. Bir iftiraya uğradık, ama Allah bizi kurtarsın. Beni iyi tanıyorsunuz" diyerek selamladı.
 
Çanakkale Polisi, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında dün sabah eş zamanlı operasyon için düğmeye bastı.
 
Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, aralarında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Çanakkale Devlet Hastanesi, İl Özel İdaresi ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarında görevli isimleri gözaltına ıldı.
 
FETÖ’ ye Şafak Operasyonu

FETÖ’ ye karşı aralıksız sürdürülen operasyonlara bir yenisi daha dün eklendi.
 
Çanakkale’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında dün 15 kişi daha gözaltına alındı.
 
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri dün sabah şafak vakti bazı adreslere eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.
 
TEM Şubesi ekipleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Çanakkale Devlet Hastanesi,  İl Özel İdaresi ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarında görevli toplam 15 kişiyi gözaltına aldı.
 
Gözaltına alınanlar arasında bulunan Çanakkale İl Özel İdaresi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü N. K., gözaltı işlemleri için gerekli doktor muayenesi için getirildikleri Acil servis  çıkışında gazetecilere, "Günaydın arkadaşlar. Bu da gelecekmiş başımıza. Bir iftiraya uğradık, ama Allah bizi kurtarsın. Beni iyi tanıyorsunuz" şeklinde konuşması ile dikkat çekti.

Şüpheliler, Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
 


Kaynak: İHA