Biga İlçesinde faaliyet gösteren ve Çanakkale Amatör Ligde faaliyet gösteren Adaspor Yönetimi kamu kurum ve kuruluşlarını yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i ziyaret ettiler.

Koronavirüs nedeni ile geçtiğimiz yıl gerçekleştirilemeyen Amatör Liglerin bu yıl yapılmasına karar verildi.  Yavaş yavaş sezona hazırlanan Biga Adaspor yönetimi hem takım hakkında bilgi vermek hem destek vermek amacı ile kamu kurumlarını ziyaretleri devam ediyor. Biga Adaspor Başkanı Nizamettin Tamer ve Yönetim kurulundan oluşan heyet bu ziyaretler kapsamında Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü  Erkan Bilen’i ziyaret ettiler.  İlk olarak kaymakamlıkta yapılan ziyarette, Biga Adaspor Başkanı Nizamettin Tamer, kulüp çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları hakkında Kaymakam Erdinç Dolu’ya bilgiler verdi. Kaymakam Dolu, ziyaretten doyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adaspor Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Adaspor Başkanı Nizamettin Taner ve Yönetim Kurulu  İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen' i makamında ziyaret etti.  Ziyarette Adaspor Altyapısında okullarla yapılan işbirliğinin önemli olacağını belirten Adaspor Başkanı Nizamettin Taner, Biganın futbolcu potansiyellini yukarıya taşıyabilmesi için  İl Milli Eğitim Müdürlüğünün vereceği desteğin önemli olacağını belirtti. Karşılıklı sohbet havasında devam eden ziyaretin sonunda Adaspor Başkanı Nizamettin Taner, İlçe Milli Eğitim Müdürüne Biga Adaspor Forması hediye etti.

İsmail Şen