Adres değiştiren AK Parti Merkez ilçe Başkanlığı, 60 yaş üzeri partililerin dilinde çarpıcı bir ifade ile sert bir eleştirisi konusuna dönüştü.

Pandemi boyunca, aylarca evde kalmış, kireçlenme başta, bir çok sağlık problemini beraberinde yaşayan 60 ylaş üstü AK partililere göre;
 
"MERKEZ İLÇE, ULAŞILMAZ OLDU"
Duruma tepki gösterip, dile gelen ise şu oldu;  "GENÇLER TAMAM DA, YA YAŞLILAR..!"
Adre değiştiren İktidar Parti'nin Merkez ilçe Teşkilatı, üyelerin dilinde; "Asansör yok, kat yüksek, merdivenler dar..."
Yalı caddesindeki, her kata Asansör imkanlı  Vakıf iş hanından çıkıp, Demircioğlu caddesi üzerinde Ayaz kavşağı olarak bilinen mevkiideki, asansörsüz binaya taşınan AEK parti Merkez ilçe Başkanlığı için, partililerin serzenişleri başladı.
Orta yaşın üzerinde, 'Yaş kemale erdi' diye yürümekte zorlandığınrı söyleyen bir çok partiliye göre, bu aşınma ile birlikte; 'Merkez ilçe ulaşılmaz oldu...'

------------------------------
ADRES DEĞİŞİKLİĞİNE, PARTİLİDEN TEPKİ
'ASANSÖR YOK, YORGUNLUK ÇOK..'
-------------------------------

Ak Parti Merkez ilçe Başkanlığı'nın asansörsüz binaya taşınmasına, partililerin yorumu bir tuhaf oldu.

Dillenip kulaktan kulağa yayılan sözler, hayli çarpıcı bir ifade eşliğinde eleştirilene döndü.

Merkez ilçe Başkanlığı'nın, Yalı caddesi üzerindeki ve her katına asansörle ulaşılabilen Vakıf iş hahındaki adresinden çıkıp, bir başka adrese geçmesinin; "Partiliye, Sanki gelme der gibi.."  şeklinde ifade ile eleştiri topladığı öğrenildi.

Merkeze bağlı köylerden, özellikle Cuma günleri şehre gelen sayısı hayli artan köy yaşayanı partilinin, yeni adrese ulaşmakta sorun yaşadığı, durumdan şikayetçi oldukları öğrenildi.

"Yaş kemale erişince, merdiven çcıkmak zor oluyor be evladım" şeklindeki sözler ile yaşadıkları zorluğu dile getiren orta yaş üzeri ve yürüme sıkıntısı çeken bir çok partili, köyden gelenin de benzer sıkıntılar yaşadığına dikkat çekti.

İl Merkezinde yaşayan, 60 yaş üstü birçok partilinin, Pandemi nedeni ile aylarca evde kalmalarının, hareketsizilğe bağlı  kilo artışlarını beraberinde getrdiğini savunan bir çok partiliye göre, bu durum  bedeni yordu, adım atmaya zorlandırmaya yetti.

Pandemi yüzünden aylarca evde kalan, 60 yaş üstü birçok partilide kireçlenme problemlerinin başladığını da anımsatan Çanakkaleliler; 
"Her zaman Ulaşılabilir olun, telefonla da, teşkilat binasıyla da şeklindeki  görüşü savunan ve her fırsatta dile getiren Reis'in sözleri, sanki bizim teşkilatlarda işitilmez olmuş. Asansör yok, merdivenler dik ve dar, hadi gelde bu durumlda Teşkilmata ulaş.." diyerek, adres değişikliğine tepki gösterdi.

Erdem Sürek