Partili Belediye Başkanları’nı, Dirilişin Şehri Bilecik’ te bir araya getiren Ana muhalefet CHP’ nin, en çok ismi tanınan Belediye Başkanı;  Dirilişin Şehrine, Kurtuluşun diyarı Çanakkale’den katılan oldu.

Çanakkale’nin CHP’ li Belediye Başkanı, Bilecik’ten mesaj verdi.
“Genel belediyecilik de karşılaşılan, genel sorunlara çözüm üretmek için,  bizler hep bir aradayız.”
 Bilecik’ in CHP’ li Belediye Başkanı Semih Şahin’ in ev sahipliğinde bir araya gelen 11 Şehrin CHP’ li Belediye Başkanı, gelecek için projelendirilen yatırımların üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

CHP'Lİ İL BELEDİYE BAŞKANLARI GRUBUNUN BAŞKANLIĞINI ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANI ÜLGÜR GÖKHAN YAPIYOR
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in ev sahipliğinde, CHP'li 11 Belediye Başkanı Bilecik'te bir araya geldi.
İki ayda bir, benzer toplantıyı Partili bir Belediye’nin ev sahipliğinde gerçekleştiren CHP’ li Belediye Başkanları’ nın Bilecik buluşmasında, Kafile Başkanlığını Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yaptı.
BİLECİK BULUŞMASI, BOĞAZ MEDYA FARKIYLA
Dirilişin şehrinde gerçekleşen etkinliği, Kurtuluşun şehri Çanakkale, Canlı yayınlarla duydu. Boğaz Medya ekibi, Sosyal ağlar üzerinden buluşmayı canlı yayınladı.
Boğaz Medya kameralarına verilen mesajlar, canlı yayınla kamuoyuna ulaştı.
--------------------------------------- 
DİRİLİŞİN ŞEHRİNDE BULUŞAN BAŞKANLARA,
KURULUŞUN ŞEHRİ ÇANAKKALE BAŞKANLIK YAPTI…
--------------------------------------
CHP’ li Belediye Başkanlardan Bilecik çıkarması. Boğaz Medya ekibi, gerçekleştirdiği canlı yayınlar ile Bilecik buluşmasının detaylarını kamuoyuna duyurdu.
Partili Belediye Başkanları’nı, Dirilişin Şehri Bilecik’ te bir araya getiren Ana muhalefet CHP’ nin, en çok ismi tanınan Belediye Başkanı;  Dirilişin Şehrine, Kurtuluşun diyarı Çanakkale’den katılan, CHP’ li belediye Başkanlarına Kafile Başkanlığı yapan, Ülgür Gökhan oldu.
Çanakkale’nin CHP’li Belediye Başkanı, Bilecik’ten mesaj verdi.
“Genel belediyecilik de karşılaşılan, genel sorunlara çözüm üretmek için,  bizler hep bir aradayız.”
   Bilecik’ in CHP’ li Belediye Başkanı Semih Şahin’ in ev sahipliğinde bir araya gelen 11 Şehrin CHP’ li Belediye Başkanı, gelecek için projelendirilen yatırımların üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
CHP'Lİ İL BELEDİYE BAŞKANLARI GRUBUNUN BAŞKANLIĞINI ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANI ÜLGÜR GÖKHAN YAPIYOR
 
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in ev sahipliğinde, CHP'li 11 Belediye Başkanı Bilecik'te bir araya geldi.
İki ayda bir, benzer toplantıyı Partili bir Belediye’nin ev sahipliğinde gerçekleştiren CHP’ li Belediye Başkanları’ nın Bilecik buluşmasında, Kafile Başkanlığının Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yaptı.
BİLECİK BULUŞMASI, BOĞAZ MEDYA FARKIYLA..
Dirilişin şehrinde gerçekleşen etkinliği, Kurtuluşun şehri Çanakkale, Canlı yayınlarla duydu. Boğaz Medya ekibi, geçtiğimiz Haftalarda, yine Dirilişin şehrinde düzenlenen bir dizi etkinliği canlı yayınlar ile kamuoyuna duyurmuştu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Tarım ve Orman Bakanlarının Bilecik’te gerçekleştirdikleri açılışları Sosyal ağlar üzerinden izleyiciye canlı yayınları ile aktaran Boğaz Medya, bu kez de CHP’ li Başkanların Bilecik çıkarmasını takip etti.
Boğaz Medya kameralarına verilen mesajlar, bir kez daha canlı yayınla kamuoyuna ulaşmış oldu.
VİTAMİN Gazetesi Muhabiri Cuma Deren, Boğaz Medya Canlı Yayın Ekibi ile birlikte, CHP’ li Belediye Başkanları’nın Bilecik buluşmasını takip etti.
CHP'li il Belediye Başkanları Grubunun başkanlığını yapan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, önceki gün yaptığı Ankara ziyareti ardından Bilecik’e gelip, 11 ilin Belediye Başkanının kafile başkanı oldu.
CHP’ li Başkanlar, Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde, 7-10 Ekim tarihlerinde planlanan toplantıda buluştu.
CHP’ li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Partili il belediye başkanlarının periyodik olarak bir araya geldiklerini, bu kez Bilecik’ in ev sahibi olduğunu belirtti.
Belediye Başkanları grubunun başkanlığını yapan, CHP’ li  Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,  2 ayda bir benzer buluşmaların gerçekleştiğini ve buluşmalarda Halka hizmet için fikir alış verişlerinin de yapıldığını vurguladı.
Her seferinde, bir belediyenin ev sahipliğinde toplandıklarını anlatan CHP’ li Çanakkale Belediye Başkanı ÜlgürGökhan, genel belediyecilik konularındaki sıkıntılarını ve çözüm önerilerini paylaşarak rapor haline getirdiklerini ve bunu ilgili kurumlarla paylaştıkları bilgsini, Boğaz medyla canlı yayınınıda siyaset kamuoyuna duyurdu.
Bilecik buluşmasında, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Artvin Demirhan Elçin de yer aldı. Toplantıya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ve Edirne Recep Gürkan’ da yer aldı.
 
MESAJLAR CANLI YAYINDA BOĞAZ MEDYAYA
CHP’li Belediye başkanlarını Bilecik buluşmasını canlı yayın ekibi ile takip eden boğaz medya mikrafonlarına verilen mesajları kamuoyuna aktardı.
Boğaz medya canlı yayınında konuşan Bilecik ‘in CHP’li Belediye Başkanı Semih Şahin; ‘’Bilecek Kuruluşun kurtuluşun kenti denmesinin sebebi, Şeyh Edebali, Osman Gazi, Osmanlı imparatorluğunun kuruluş toprakları öncelikle, Şeyh Edebali ile ilgili bir bölgemiz var. Orası oldukça yoğun sayıda, yılda bir milyon üzerinde turist alan bir yer, Bunun dışında tarih dışında Bilecek’in doğal güzellikleri, çevre gölleri Sakarya nehri gibi yeşil alanları, Büyük şehirlerin ortasında bir yerdeyiz. Büyük şehirlerin özlem duyduğu her şey bizde var. O yüzden kamp turizmi yürüyüş, bunu hep bizim bölgemizde seçiyorlar.  Bizde bunu geliştirmeye uğraşıyoruz. Doğayı bozmadan doğa turizmine devam etmek istiyoruz. ‘’ dedi. 
KAFİLE BAŞKANI GÖKHAN KONUŞTU
CHP’li  11 İlin Belediye Başkanının Bilecik buluşmasına başkanlığı yapan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Boğaz Medya canlı yayını ekibinden, Oğün İnal ve gazetemiz muhabiri Cuma Deren’in canlı yayın konuğu oldu.
Boğaz Medya ekibi toplantıda neler konuşulduğuna ilişkin değerlendirme istediği  Çanakkale Belediye Başkanı’na mikrafonlarını uzattı. CHP'li il belediye başkanları grubunun başkanlığını yapan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; şunları söyledi:‘’Şimdi biz bu dönem bu ay Bilecik'te toplandık. İl belediye başkanları olarak, bu toplantının konusu kentlerimizde bulunan sığınmacı sorunları, bununla ilgili sosyolog hocamız bir sunum yaptı. Bir araştırma yapmışlar bu araştırmanın sonuçlarını bizimle paylaştı. Türkiye'de bulunan 4 milyona yakın sığınmacının beklentileri nedir, ümitleri nedir? Bunları bizlerle paylaştı, bizlerde şehirlerimizde bulunan bu insanlarla Suriyeli olsun, Afgan olsun Iraklı olsun ve başka yerlerden gelip şehirlerimizde yaşamak zorunda olan sığınmacı mültecilerle ilgili, neler yapmalıyız, bize hükümetin kaynak aktarması gerektiği noktasında bir karar çıktı. Bunu Türkiye belediyeler birliği kanadıyla duyurmak noktasındayız, bunu bildireceğiz çünkü bu şehirlerde kaydı yok, yaşıyorlar ama para gelmiyor. Para gelmesinin nasıl Türkiye Avrupa birliğinden para istiyor. Bizde şehirlerimizde bulunanlar için para gelmesini istiyoruz bu noktada tabii o insanların çocukları var, eğitim konuları var. Dil konuları sosyalleşme konuları var. Kentimizde yaşayan bu insanların, sığınmacıların bizimde bir takım proje üretmemiz konusunda bir görüş ortaya çıktı. Hocamız bize bunun istatiksel bilgilerini verdi. Araştırma sonuçlarını verdi. ‘’ Cuma Deren