Vali İlhami Aktaş, merkez ilçe köy ziyaretleri kapsamında Şehit Er Nusret Bölükbaşoğlu’nun ailesi ile Kıbrıs Gazileri Behçet Mercan ve Yusuf Kocadağ’ı evlerinde ziyaret etti.
 
İlk olarak 09.05.1990 tarihinde Şırnak’ta iç güvenlik çatışması nedeniyle şehit düşen Nusret Bölükbaşoğlu’nun ailesini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, şehit annesi Mihriye Bölükbaşoğlu ve babası Nevzat Bölükbaşoğlu ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Şehitliğin İslam dininde en yüce makamlardan biri olduğunu, şehit ailelerinin kıymetli ve özel insanlar olduğunu ifade eden Vali İlhami Aktaş, Şehit Er Nusret Bölükbaşoğlu’nu rahmet, minnet ve şükranla yad etti.
 
Ardından Vali İlhami Aktaş, Kıbrıs Gazisi Behçet Mercan’ı evinde ziyaret etti. Gazi Behçet Mercan ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, aziz şehitlerimizin aileleriyle ve kahraman gazilerle her zaman beraber olmaya özen gösterdiklerini dile getirdi. Kıbrıs Gazisi Behçet Mercan, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Vali İlhami Aktaş son olarak Kıbrıs Gazisi Yusuf Kocadağ’ı evinde ziyaret etti. Kıbrıs Gazisi Yusuf Kocadağ ile bir süre sohbet ederek yakından ilgilenen Vali İlhami Aktaş, kendilerinin istek ve taleplerini dinledi. Kıbrıs Gazisi Yusuf Kocadağ, ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti. Şehit ailelerinin ve kahraman gazilerin ziyaretlerinde Vali İlhami Aktaş’a Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer ile İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ da eşlik etti.
 
Haber Merkezi
 


Kaynak: Haber Merkezi