Bakan Söylüyor, Uzmanlar Anlatıyor, İnat Sürüyor... Olan biteni yorumlayan vatandaş, teşhisi koyuyor;
“ ‘İKNA’ AŞISI ÇIKSA, PENDEMİ SON BULSA ASIL TEHLİKE, ‘AŞISIZLAR…’ “
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, COVID-19'a karşı iki doz aşısını yaptıranların 84 milyon içerisindeki oranının yüzde 50'yi geçtiğini açıkladı.
BİLİM VİRÜSE ÇARE BULDU, KARŞITLAR UĞRAŞTIRIYOR
Son verilere göre; İki doz aşı olanların 84 Milyon içindeki oranı %50’nin, 18 yaş ve üzeri nüfustaki oranı ise %68’in üstüne çıktı.
HER İKİMİZDEN BİRİ, ÇİFT DOZLU
Durumu anlatır bilgi Sağlık Bakanı Dr. Koca’ dan geldi. “Toplam nüfustaki aşı oranı yanlışlıkla 18 yaş ve üstü için belirtildi. Doğru haber çok daha iyi: Her ikimizden birimiz çift doz aşılıyız!”
AŞI KARŞITLARINDA YENİ TREND;
‘DOKTOR DEĞİL, DİPLOMASI YOK…’
Bilimin çaresiz kaldığı Karşıtlar ise, her gün yeni bir iddiada. Bilim kurulu üyesi Prof. Dr. Şener, Karşıtların yeni Trendine çarpıcı ifadeler ile tepi gösterdi.
Prof. Dr. Şener “Aşı karşıtlarında yeni trend… ‘Prof. Dr. Uğur Şahin doktor değil…’, ‘Hekim diploması yok muş…’  Ya adam çıkarıp medyaya koysa… Türkiye’de denkliği yok…
Ben onun bulduğu aşıyı olmam diyecek bir gruba bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz… Aşı’ nızı olun… Kış geliyor…Gerisi boş…” dedi.
------------------------------------
‘İKNA’ AŞISI ÇIKSA, PENDEMİ SON BULSA
ASIL TEHLİKE, ‘AŞISIZLAR…’
----------------------------------------
Sağlık çalışanları Pandemi ile mücadeleden ziyade,  virüse etkili önlem Aşı karşıtları ile mücadeleden yoruldu.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, aşı karşıtılğına ragmen güzel bir haberi paylaştı. “Her ikimizden birimiz çift doz aşılıyız!” dedi.
Her gün yeni bir iddiayı ortaya atıp, karşıtlıkta sınır tanımazlara ise en çarpıcı ifadeler ile tepki gösteren isi,  Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Alper Şener oldu.
“GERİSİ BOŞ, KIŞ GELİYOR…”  vurgusu yapan Prof. Dr. Şener, Aşı karşıtlarının yeni trendine adeta ateş püskürdü.
Bilimin çaresiz kaldığı Karşıtlar,  hemen hergün yeni bir iddiayı ortaya atıyor.
Bilim kurulu üyesi Prof. Dr. Şener, Karşıtların yeni Trendine çarpıcı ifadeler ile şu tepkiyi Verdi;
“Aşı karşıtlarında yeni trend… ‘Prof. Dr. Uğur Şahin doktor değil…’, ‘Hekim diploması yok muş…’  Ya adam çıkarıp medyaya koysa…  Diplomasının Türkiye’de denkliği yok…
Ben onun bulduğu aşıyı olmam diyecek bir gruba bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz… Aşı’ nızı olun… Kış geliyor…Gerisi boş…”
BAKAN KOCA’DAN GÜZEL HABER..
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, COVID-19'a karşı iki doz aşısını yaptıranların 84 milyon içerisindeki oranının yüzde 50'yi geçtiğini açıkladı.
Bakan Koca, İki doz aşı olanların 84 milyon içindeki oranı yüzde 50’nin, 18 yaş ve üzeri nüfustaki oranı ise yüzde 68’in üstüne çıktığına dikkat çekip;
“Toplam nüfustaki aşı oranı yanlışlıkla 18 yaş ve üstü için belirtildi.
Doğru haber çok daha iyi: Her ikimizden birimiz çift doz aşılıyız" dedi.
Cuma Deren