Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Çanakkale’ye seslendi.


BOĞAZ Medya Gurubu canlı yayın ekibi, İzleyiciye daha iyi görüntü ulaştırmak için bünyesine kazandırdığı sistemi, iki Bakanın katılımı ile Bilecik' te gerçekleşen programda devreye almıştı.
Teknolojinin geldiği son noktada, Ulusal TV kanallarının kullandığı canlı yayın sistemi ile gerçekleştirilen BOĞAZ Medya' nın canlı yayın ekibine, Çanakkale’ ye yönelik mesaj verildi.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Osmanlı’ nın Diriliş Şehri olarak bilinen Bilecik’teki ziyaret programında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temellerinin atıldığı ve bu nedenle de Kuruluşun Şehri olarak anılan Şehitler Coğrafyasına ilişkin sözleri dikkat çekti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, BOĞAZ Medya aracılığı ile Çanakkale’ ye seslendi;
“Bülent Turan’a sözümüz var. Çok yakında Şehitler Coğrafyasındayız..”

----------------------------------
TURAN’A VERDİĞİ SÖZDEN BAHSETTİ,
BOĞAZ MEDYA’ YA KONUŞTU;:
“GELİYORUM…!”
-----------------------------------

AK Parti Kurmayı ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan’a verdiği sözünü yerine getireceğini, Boğaz Medya ardacılığı ile açıklayan isim, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez oldu.
Bakan dönmez, önceki gün beraberinde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdelmir’li ile Osmanlı’nın Diriliş Şehri olarak bilinen Bilecik’e ziyaret programı düzenlemişti.
Ulusal TV kanallarının canlı yayın sistemini bünyesine kazandıran Boğaz Medya ekibi, ilk canlı yayınını çifte bakanın ziyaret programı düzenlediği, Dirilişin Şehri Bilecik’te gerçekleştirmişti.
Dirilişin şehrinden, Kuruluşun şehrine özel açıklamalar geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Boğaz Medya aracılığı ile Çanakkale’ ye seslendi.

“Turan’a sözüm var, geliyorum”
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik’te Boğaz Medya aracılığıyla Şehitler Diyarı’na selam gönderdi. “Çanakkale’yi gönülden seviyoruz” dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir takım ziyaretler, açılışlar ve temel atma törenlerine katılmak üzere geçen 8 Temmuz’ da Bilecik'teydi. Çifte  Bakanlı programı takip eden Boğaz Meda canlı yayın ekibine, Kuruluşuh Şehri Çanakkale’ ye özel sözler, Dirilişin şehrinden geldi.

Boğaz Medya, yeni canlı yayın sistemi ile sosyal medya hesapları üzerinden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Bilecik programını canlı yayınlamıştı.
Canlı yayın ekibinin başında, Dirilişin şenrinde hazır bulunan Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı, Küçükelmalı Tabiat Parkı'nın açılışında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bir araya gelerek Çanakkale ağırlıklı sohbet etti.

ENERJİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPACAĞIZ.. 
Çanakkalelilere selam gönderen Bakan Dönmez, “Çanakkale’yi gönülden seviyoruz. Bir borcumuz var, bir sözümüz var Sayın Grup Başkanvekilimiz Bülent beye. 
Kısa süre içerisinde Çanakkale’ye gelerek bir enerji koordinasyon toplantısı yapmak arzusundayız.
Ama araya pandemi ve başka programlar girdi. En kısa zamanda gelerek Çanakkalelilerle birlikte olacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Cuma Deren