Türkiye’nin en hızlı yapılan OSB’si olma unvanına sahip Ezine Gıda İhtisas OSB’nde yapılan çalışmaları değerlendirmek amacı ile Kaymakam Hacı Arslan Uzan Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Türkiye’nin ilk Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olan Ezine Gıda İhtisas OSB’de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1 milyon 350 bin metrekare araziye kurulan 91 sanayi parselli Ezine Gıda İhtisas OSB’de çalışmaların devam ederken  bir yandan da tamamlanması halinde yapılacak çalışmaların derğerlendirildiği toplantılar gerçekleştiriliyor.  Güney Marmara’nın tam kalbinde olması  dolayısı ile Ezine Gda İhtisas OSB’sine talepler de yüksek olurken OSB’nin yönetimi  idari binanın yapımı hızla devam ediyor.  Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, yapımı devam eden OSB’de yapılacak çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.
 
Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısına  Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Yönetim Kurulu Üyesi İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yrd. Celil Sezgin ve OSB Müdürü Alper Altınok katıldı. Toplantıda OSB’de gelinen son durum ve yapılan yatırımlar değerlendirildi.
 
 
Şerife Erdem