Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz günlerde oğlu Ahmet Burak Uslu ile birlikte avukatlık ruhsatını alan İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uslu’yu ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay Çanakkale Barosunda bir ilk yaşanmıştı ve Baba Oğul aynı anda Avukatlık Ruhsatını almıştı. Tarihçi Ahmet Uslu ve Oğlu Ahmet Burak Uslu, Çanakkale’de bir ilki gerçekleştirerek Avukatlık stajlarını aynı anda tamamladılar. Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uslu ve oğlu, geçtiğimiz ay düzenlenen ruhsat töreni ile Çanakkale Barosundan ruhsatlarını aldılar. Baba oğulun bu başarısını kutlamak amacı ile 17 günlük kısıtlamanın son günü olan Perşembe günü Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Avukat Baba Oğlu ofislerinde ziyaret ederek başarılar diledi.  Meclis Üyesi Uslu’yu ve oğlunu avukatlık bürosunda ziyaret eden Başkan Gökhan, tebriklerini ileterek, başarılarının devamını diledi. Ziyarete dair bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan “Baba oğul birlikte avukatlık ruhsatlarını alan Çanakkale Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyemiz Ahmet Uslu'yu, Avukatlık Bürosunda ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaret sonunda Meclis Üyesi Uslu, Başkan Gökhan’a Mustafa Kemal Atatürk’ün resimlerinin yer aldığı kitapçık takdiminde bulundu.
 
Şerife Erdem