eTwinning projeleri kapsamında Uluslararası uzmanlardan oluşan bir jüri tarafından Avrupa düzeyinde yılın en iyi projelerin belirlendi.

Çiçekli Dede Özel İdare Ortaokulu  Bilişim Teknolojileri öğretmeni Serap Özdemir Oruç, Öğrencileri  ile hazırladıkları 'Champion of Thé World' projesi ile 2020 etwinning Yarışmasında Avrupa Özel Ödülünü aldılar. Ödüllü Öğretmenlere Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen de Teşekkür Belgesi takdim etti.
43 ülkeden, 870 aday gösterilen proje içerisinden, 9 kategoride, 13 proje Avrupa sınıflarına yenilik getirmek için gösterdikleri olağanüstü çabalar nedeniyle ödüle layık görüldü. Biga’dan Bilişim Teknolojileri öğretmeni Serap Özdemir Oruç, Çiçekli Dede Özel İdare Ortaokulu öğrencileri ile birlikte katıldıkları Uluslararası etwinning projesi, 'Champion of Thé World' 2020 etwinning Yarışmasında Avrupa Özel Ödülünü aldılar.  Başarılı öğretmen Özdemir Oruç’a Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi verildi.  İlçe Milli Eğitim Müdürü  Erkan Bilen’e de proja hakkında bilgiler veren Özdemir Oruç, daha sonra İlçe Müdürü Erkan Bilen’den Teşekkür belgesini aldı.  Bilen, Avrupa Özel Ödülünü alarak ilçemizi gururlandıran Serap Özdemir Oruç'a teşekkür  başarılarının devamını diledi.

İsmail Şen