Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP) toplantısı Online olarak gerçekleştirdi.

Günümüzde, değişimler ve gelişmeler dinamik bir süreç içerisinde hızla devam ederken,  Eğitim alanında okullar da bu değişim, dönüşüm ve gelişmelerden etkileniyor.  Bu sürecin sağlıklı bir şekilde yönetilmesi ise büyük oranda eğitim liderinin iletişim ve yönetişim becerilerine bağlıdır. Bu  kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı  Genel Müdürlüğü  tarafından hazırlanan  Yönetici Gelişimi Planı (YÖGEP)  ile öğretmenlere eğitimler veriliyor. Bu kapsamda Çanakkale İlinde de gerçekleştirilen eğitimlerle öğretmenlerin gelişimine katkı sunuluyor.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP) kapsamında  Çanakkale’de gerçekleştirilen ve Pandemi dolayısı ile online yapılan  bu ayki Yönetici Gelişimi Planı (YÖGEP)’in konuğu  ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nimetullah Akın  oldu. Prof Dr. Akın,  tarafından öğretmenlere online eğitim verildi. Eğitimde, İmam Hatip okullarının toplumsal algısı, algı yönetimi, kurumsal imaj yönetimi ve okulların tanıtımı bağlamında gerçekleştirilecek çalışmalar, dijital okul portfolyosu oluşturma, okul web sayfasının ve sosyal medyasının yönetimi konularında bilgiler verildi.
 
İsmail Şen