Benzeri eylemleri iki yıldır Çanakkale’de de hayata geçirenlere, Yaşlı Kurt sessiz kalmadı.
Çevreci kimliği ile bilinen, Çanakkale Çevre ve Doğa Dernekleri’nin kurucuları arasında yer alan, MHP kurmaylarından ve partisinin eski Merkez ilçe Başkanlarından İbrahim Tayfun Uğur, Bölücü terör örgütü PKK’ nın uzantısı o hainlere ateş püskürdü.
“Sizin de yanacağınız gün yakındır..!”
Hatay’da çıkan yangınları üstlenen, Bölücü terör örgütü PKK’ nın uzantısı olarak bilinen ve kendilerini  ‘Ateşin Çocukları İnisiyatifi’ diye isimlendiren hainlere sessiz kalan sözde çevrecilere yüklenen MHP kurmayı Uğur, çarpıcı sözler etti.
“Sözde çevreciler , Sözde sanatçılar, Sözde Aydınlar.
TTB, TMMOB, AKADEMİSYENLER, neredesiniz?” diye sordu.

------------------------------------------------ 
MHP KURMAYI UĞUR’DAN NET SORU;
“BU HAİNLİĞE NEDEN SUSKUNSUNUZ?”
------------------------------------------------

Bölücü Terör örgütü PKK’ nın uzantısı hainlerin üstlendiği orman yangınlarına sözde çevrecilerin sessiz kaldığını belirtip, veryansın sözler eden ise  MHP kurmaylarından İbrahim Tayfun Uğur oldu.
Geçmişten örneklerle, hayli çarpıcı sözler edip, dikkat çeken sorular sıralayan Uğur;”Yakın tarihte birileri, Hepimiz Ermeni’yiz deyip, sokaklarda yerlere yatanlar (CHP+HDP+İP+SP+GP+DEVA) Zillet içinde olanlar Kazdağlarında, sazlı-kazlı poz verip nefessiz kaldık diyenler, Avustralya’ daki kangurular için paylaşım yapanlar, şimdi neredesiniz?” diye sordu.
Bir ağaç kesilince ortalığı yıkan sözde çevrecilerin, Ateşin Çocukları olarak kendilerini isimlendiren hainlere sessiz kaldıklarını anımsatan MHP’ li Uğur;
“Maden karşıtı gösterilerin, eylem ve mitinglerin adresi Balaban’da, HDP’ li vekil ve partililerin destek verdiği anlarda, Gelibolu’da ve Çanakkale’nin çeşitli noktalarında ormana ateş düşüren o hainler şimdi yine sahne aldı.  Sahnedeki bu hainlere birileri yine sessiz, yine suskun. Bu ne pişkinlik?” diyen MHP eski merkez ilçe başkanlarından İbrahim Tayfun Uğur;
“Hatay’ da aynı anda başlayan orman yangınlarını hain terör örgütü PKK’ nın sözde gençleri o çocuklar üstlendi.
 Aklımıza da deli sorular yine düştü. İiki yıldır benzer eylemleri Çanakkale’de de gerçekleştiren bu hainlere, Sözde çevreciler, Sözde sanatçılar, Sözde Aydınlar, o vakit olduğu gibi yine suskun.
TTB, TMMOB, AKADEMİSYENLER ve dahası,  Hepimizi Ermeni’ yiz deyip, sokaklarda yerlere yatanlar (CHP+HDP+İP+SP+GP+DEVA) Zillet içinde olanlar,  Kazdağları’nda, sazlı-kazlı poz verip nefessiz kaldık diyenler, Avustralya’ daki kangurular için paylaşım yapanlar, şimdi neredesiniz?
Gezi parkında dört(4) Ağaç için cennet gibi ülkemizi cehenneme çeviren zavallılar neredesiniz, niye sesiniz çıkmıyor, diliniz mi tutuldu?” diye sordu ve çarpıcı sözler etti.

Cuma Deren