Çan Gençlik Kalespor, Misli.com Sultanlar Liginde Hafta sonu evinde Beylikdüzü Voleybol İhtisas'ı ağırladı. 3. Haftada Evinde üstünlük sağlaya Çan Gençlik Kalespor, rakibi Beylikdüzü Voleybol İhtisas'a set vermeden 3-0 kazandı.

2020-2021 sezonunda  Misli.com Sultanlar Liginde Çanakkale’yi temsil eden Çan Gençlik Kalespor,  evindeki ikinci maçında da galip geldi. Misli.com Sultanlar Ligi 3.hafta müsabakasında Çan Gençlik Kalespor,   evinde Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ı ağırladı. Şehit Halil İbrahim Eriç Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Elif Boran, Emine Arıcı, Thais Souza, Dilan Yaşar, Hande Naz Şimşek, Simay Gazi (Dilara Bağcı) ile karşılaşmaya başlarken, Konuk Ekip Beylikdüzü Voleybol İhtisas takımı ise Zekiye Ünal, Deniz Uyanık, Fatma İklimya Demir, Gözde Nur Turan, Dilara Elmacıoğlu, Ceren Erdinç
(Buse Kaygısız, Nazlı Polat) ile maça başladı.

Eyüpcan Kayışoğlu ve  Barış Karakoyun’un yönettiği Maçın ilk serinde üstünlük sağlayan Çan Gençlik Kalespor, ilk seti ezici üstünlükle 25-8 kazandı. İkinci ve üçüncü setlere de ağırlığını koyan ev sahibi Çan Gençlik Kalespor, ikinci seti de 25-13, üçüncü seti de 25-17 kazandı.  Üç sette de ağırlığını koruyan ve rakibine ezici bir üstünlük sağlayan  Çan Gençlik Kalespor,  evinde ikinci galibiyetini aldı.

İsmail Şen