Huzurun Şehrinde, huzur bozanlara operasyon düzenlendi.

Bir süredir, esnafın kepenk kapatmasına neden davranışlarda bulunan, haraç, baskı ve tehdit gibi davranışlar sergilediği belirlenen Gasp çetesi, Polis tarafından çökertildi.
Şehir merkezinde ve Türkiye’nin en büyük Beldesi Kepez’ de, çıkardıkları olaylarda bıçakla adam yaralama suçunu da işlediği belirlenen 5 zanlıdan 4 ‘ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp ceza evine kondu.

Alna bilgiye göre; ceza evinden bir süre önce tahliye olan, haklarında ‘Gasp, kasten öldürmeye teşebbüs, tehdit ve uyuşturucu suçlarından, 60’ a yakın suç kaydı bulunan zanlılar, son olarak Kepez’ de karıştıkları olay sonrasında kıskıvrak edildi.

BÖLGE SAKİNLERİ DERİN BİR ‘OH’ ÇEKTİ
YENİ KORDONDA SIKI TEDBİRLER…!
Gazeteniz Vitamin, önceki gün yaşanan son bir olayda yine bıçakla adam yaralama vakasının gerçekleştiğini gündeme getirmiş, çıkan kavgada silah çekildiğini yazmıştı.
Son haftalarda, üst üste çıkan kavgalarda, peş peşe yaşanan bıçaklama vakalarından şikayet eden Yeni kordon sakinlerinin serzenişleri,  Çanakkalelilerin; “Yeter artık, biri dur demeli” şeklindeki feryatları basında yer almıştı.
Önceki gece, Yeni Kordon sahilinde uygulama başlatan Polis, açıkta alkol alıp taşkınlık yaşanmasına kelimenin tam anlamıyla; ‘dur’ dedi.

---------------------------------------
HUZUR KAÇIRANLAR, ŞİMDİ CEZA EVİNDE..!
--------------------------------------

Çanakkale’de, haklarında 60’ ın üzrinde suç kaydı bulunan çete, Polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
KOM Şubesi ekipleri, bir süredir esnaf kan kusturduğu tespit edilen, tehdit ve baskı ile kepenk kapattıran, çıkardıkları olaylarda kesici aletle yaralama suçu işleyen 5 zanlıya operasyon düzenledi.
Son olarak, Kepez’ de bir taksi durağında çıkardıkları olayda, kasten adam öldürmeye yönelik bıçakla yaralama suçunu karıştıkları tespit edilen 5 zanlıdan 4’ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Adeta Suç örgütüne dönüşen çete böylelikle çökertildi.

60’DAN FAZLA SUÇ KAYITLARI VARDI.
Çanakkale’ yi ‘Harlem’ e çeviren, baskı tehdit ve benzeri tutumları ile esnafa kepek kapattırdıkları belirlenen çete üyelerinin, bir süre önce ceza evinden tahliye oldukları, ardından da şehrin huzurunu bozan olaylarda yer aldıkları belirlendi. Çete üyelerinin kasten adam öldürmeye teşebbüs suçu başta,  gasp, uyuşturucu, tehdit gibi 60’ ın üzerinde suç kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

GASP ÇETESİ,  KOM ŞUBE OPERASYONU İLE  ÇÖKERTİLDİ..
Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, cezaevinden yeni tahliye olup ardından Kepez beldesinde, şehrin huzurunu, esnafın düzeninin bozan olaylar çıkarıp, tehdit ve baskı gibi yöntemlerle, esnafa adeta kan kusturan, çoğu esnafın da kepenk kapatmasına neden olan 5 zanlıya yönelik operasyon düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde, Kepez’ de bir taksi durağında olay çıkarıp, kasten adam öldürmeye yönelik bıçaklı saldırı ile yaralama suçuna karışan isimlerin de, Gasp çetesinden olduğunu belirleyen KOM Şube,  5 şüpheliye yönelik operasyon yaptı. Gözlem altına alına zanlılar Adalet karşısına çıkarıldı. 4 zanlı tutuklanıp cezaevine konuldu.

YENİ KORDONDA, YENİDEN HUZURLU GÜNLER…
BÖLGE SAKİNLERİ DERİN BİR ‘OH’ ÇEKTİ. SIKI TEDBİRLER SEVİNCİN NEDENİ…!
Gazeteniz Vitamin başta, Çanakkale basını,  önceki gün yaşanan son bir olaydan bahisle,  yeni bir bıçakla adam yaralama vakasının gerçekleştiğini gündeme getirmiş, çıkan kavgada silah çekildiğini de yazmıştı.

Yeni kordonda, son haftalarda, üst üste çıkan kavgalarda, peş peşe yaşanan bıçaklama vakalarından şikayet eden Yeni Kordon sakinlerinin serzenişleri,  Çanakkalelilerin; “Yeter artık, biri dur demeli” şeklindeki feryatlarının basında yer almasının hemen ardından, polis ekipleri adeta Huzur için düğmeye bastı.
Önceki gece, Yeni Kordon sahilinde uygulama başlatan Polis, açıkta alkol alıp taşkınlık yaşanmasına kelimenin tam anlamıyla; ‘dur’ dedi.
Sahil şeridinde kurulan çilingir sofralarında alkol alıp, gecenin ilerleyen saatlerinde ise alkolün de etkisiyle taşkınlık çıkartan, tartışmalar sırasında başlayan kavgalarda, bıçakların çekilip, yaralanmayla sonuçlanan olaylara, Yeni kordon sakinleri başta Çanakkaleliler tepki vermişti. Çanakkale basını, vatandaşın feryadını ve çözüm istediği çağrısını gündeme getirmişti.

Polis gereğini yaptı. Başlatılan uygulamalar ilk günden beğeni topladı. Yeni kordonda yaşayan çok sayıda Çanakkaleli, “Geceyi kavga gürültü sessiz geçirdik. Huzur gibisi var mı!” şeklindeki ifadelerle Emniyet güçlerine övgü yağdırdı.

Erdem Sürek