Göğüsgeren’ den bir “Garip Siyaset.
“Biz yaptık demedi…!”  Köylüye çağrı getirdi;
“BU KADAR GÜZEL YOLLARA ALIŞKIN DEGİLİZ,
AMAN HA SÜRAT YOK…!”
Çanakkale İl Genel Meclisi’nin CHP’ li Başkanı Sadık Göğüsgeren, Seçim bölgesi Bayramiç’te süren yol çalışmalarını canlı yayında vatandaşlara anlattı.
Benzeri çalışmaların sürdüğü güzergahları,”Söz verdik yaptık” şeklinde ifadelerle dile getirdiği gözlenen bazı İl Genel Meclisi üyelerinin aksine, Göğüsgeren’ in sergilediği tutuma, Bayramiç’te; “Bizimki Reklamı Pek Sevmiyor” şeklinde ifadelerle yorumlar getirildiği gözlendi.

“BU BİR HİZMET... SİYASİ ŞOV DEĞİL…!”
Göğüsgeren’ in canlı yayınındaki sözleri,”Manidar çıkış, anlayana…” dedirtti.
İl Genel Meclisi Başkanı Göğüsgeren, hayli çarpıcı şu ifadeleri kullandı; “Bu hizmetler siyasi konular değildir.  Siyasi şov yapılacak malzemeler değildir.  Bunlar hepimizin el birliği ve gayretleri ile yapılacak işlerdir.  Bu anlayışla, bundan sonra da bu işlerin herhangi bir partinin şovu olarak lanse etmeden ülkemizin, milletimiz, vatandaşlarımızın birlikte yapacağı işler olarak size takdim etmeye devam edeceğiz.”
 ---------------------------
ÇAVUŞLU VE DALOBA’ YA,
DÜNYA STANDARDI YOL...
----------------------------
İl Genel Meclisi Başkanı Sadık Göğüsgeren;”Biz yaptık” demedi çağrı getirdi; “Bu kadar güzel yollara alışkın değiliz. Aman ha sürat yok”
CHP’ li Göğüsgeren, bir garip siyasete imza attı. “Çalışalım, didinelim tamam da, hizmetleri Siyasi konu edip,  şova dönüştürmeyelim…” şeklinde sözlerle, canlı yayına geçti.
Sosyal medyadaki takipçilerinin yüzünü gülümseten sözlere imza atan isim CHP’ li Sadık Göğüsgeren oldu. İl Genel Meclisi Başkanı Göğüsgeren, çalışmaları süren ve dünya standardında olduğu kabul edilen yol çalışmalarını anlattı.

CANLI YAYINDA, ÇARPICI GÖNDERME;
 “BU LAFLAR ANLAYANA…”
İl Genel Meclisi’nin CHP’ li Başkanı Sadık Göğüsgeren, seçim bölgesinde  bir TV muhabiri edası hareketleri ve anlatımı ile , seçmeninin yüzünü gülümsetti.
Çavuşlu, Serhat ve Daloba köyleri arasındaki yol çalışmalarından bilgi veren Göğüsgeren, kullandığı ifadeleri ile adeta siyasetçilere gönderme yaptı.
“Bugün Çavuşlu-Serhat, Serhat- Daloba Köyü Beton yol yapım çalışmasını yerinde incelemek üzere çalışma bölgesine geldik. 
Burada, ihaleyi alan şirketimiz son derece temiz, ve kapsamlı çalışmaları ile işine devam ediyor.  Söz Konusu yol 7.85 Kilometre mesafeden oluşuyor ve köy içi yolları kapsamıyor. Bayramiç Daloba  arasında yaklaşık 6 kilometrelik bir eksiğimiz kalacak. Bunun dışındaki yolumuz Dünya standartlarındaki beton yol ile  yapılmış olacak.” diyerek söze başlayan Göğüseren, ardından ise çok çarpıcı bir söyleme ve çağrıya imza attı.
Sosyal medya hesabından canlı yayına geçen CHP’ li Göğüsgeren;  “Yolun bütçesinin bir kısmını Devlet Su İşleri Çavuşlu Göletini yapan Şirketin yaptığı protokol ile karşılanıyor. Diğer kısmı ise KÖYDES Programından karşılanıyor.  Bu konuda emeği geçen özellikle Bayramiç Kaymakamımız Sercan Gökdemir’e,  İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Abdullah Köklü’ye çok teşekkür ederim. 
Birinci teşekkür etmemiz gereken kişi ise katkılarıyla, vergileriyle ülke ekonomisine katkıda bulunan işçilerimiz, iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz.

ŞOV DEĞİL, EL BİRLİĞİ İLE HİZMET…. 
Bu hizmetler siyasi konular değildir.  Siyasi şov yapılacak malzemeler değildir.  Bunlar hepimizin el birliği ve gayretleri ile yapılacak işlerdir.  Bu anlayışla, bundan sonra da bu işlerin herhangi bir partinin şovu olarak lanse etmeden ülkemizin, milletimiz, vatandaşlarımızın birlikte yapacağı işler olarak size takdim etmeye devam edeceğiz.”   Şeklinde sözlerle, Bölgedeki çalışma alanından ses verdi.
“Çanakkale İl Genele Meclisi olarak da bu tür çalışmaları destekleyeceğiz.  Önemli olan köylümüzün dünya standartlarındaki yollarda ulaşımını sağlamasıdır.” Diyerek, canlı yayına devam eden Göğüsgeren’ in yaptığı çağrı ise hayli gülümsetti.

KÖYLÜYE ÇAĞRI; “HIZ NINIRLARINA UYALIM”
“Ama şimdiden bölge halkına söylüyorum. Biz bu kadar güzel yollara alışkın değiliz, mobiletlerimizle, araçlarımızla hız sınırlarına uyalım.  İnşallah 10 gün içerisinde Çavuşlu-Serhat, Serhat- Daloba Köylerimizin yolları tamamlanacak. “

Erdem Sürek