Avcılar, Pandemili günlerde ve bir tık ötesi 4 günlük Bayram’ da sokağa çıkma kısıtlamasında, aynı formülü uyguladı.
Avcı’ nın Avlak arkadaşları için özel ekip kuruldu, sabah ve akşam olmak üzere onlarca Av köpeği bu sayede sokakla buluşturuldu.
 Cevatpaşa Avcılık ve Atıcılık Derneği’ne bağlı barınakta yaşam süren Av köpekleri, hem beslenme hem de tuvalet ihtiyaçlarını kurulan özel ekip sayesinde giderdi.

ÖZEL DOSTLARA, ÖZEL ÇÖZÜM…!
“CAN’ LAR AÇ KALMASIN…”

Cevatpaşa Avcılık ve Atıcılık Derneği’ne bağlı barınakta yaşam süren Av köpekleri, hem beslenme hem de tuvalet ihtiyaçlarını, kurulan özel ekip sayesinde giderdi.
Ülke genelinde, Covit-19 salgını nedeniyle uygulanan ve 65 yaş üstü gibi, 0-20 yaş arası gençlerin sokağa çıkma kısıdından, Avcının Avlaktaki tek dostu olan köpekleri de etkilendi. Tıpkı, sokak yaşayanı can dostlar Kediler, Köpekler gibi, Av köpekleri de kısıtlı günlerden olumsuz etkilendi.
KORDONDAKİ HAYATA,  VATANDAŞ CAN VERDİ..
Çanakkale’de kordon boyunda, Martı, Güvercin ve minik kuşları, hemen her gün unutmayan onlarca Çanakkaleli hayvan severler göz dolduran besleme uğraşında iken, Avcılık ve Atıcılık kulüpleri mensupları da, can dostları Av köpeklerine özel bakım hizmeti sundu.
Geçen Bayram’da uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında da, Avcılar avlaktaki dostlarını aç bırakmamak ve tuvalet ihtiyaçlarını gidermeleri için kurulan özel ekibi devre soktu.
Çanakkaleli Avcılar, Pandemili günlerde ve bir tık ötesi 4 günlük Bayram’ da sokağa çıkma kısıtlamasında da, aynı formülü uygulayıp, can dostlarını aç bırakmadı, günlük duyulan gezinti ihtiyaçlarını da giderdi.
Cevatpaşa Avcılık ve Atıcılık Derneği üyesi Avcılardan, Hüseyin Göktaş, Nevzat Turan, Şakir Eken ve Hüsamettin Akçalı, sabah ve akşam saatlerinde, Derneğin barınağında yaşam süren 50 den fazla av köpeklerini besledi, tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için gezdirdi.

DERNEK MİSAFİRİ CAN DOSTLARA DA EL UZATTILAR…
Aynı zamanda, Dernek çevresinde yaşam süren sokak köpekleri ve Kediler de bu özel hizmetten nasibini aldı. Özel ekip, hem mama verdi, hem de evlerinden getirdikleri bayat ekmekler ve buğdaylarla, bölgedeki yaşamı canlı tuttu. Kuşları besledi.

Cuma Deren