Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Müdürler Toplantıları kapsamında 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 2.dönem toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen başkanlığında gerçekleştirildi.
İlçedeki eğitim kurumları hakkında bilgi almak, eğitim alanında yaşanan gelişmeleri paylaşmak ve okulların sorunlarına ortak çözüm üretmek amacı ile Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Müdürler Toplantıları kapsamında 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 2.dönem toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’in yanı sıra toplantıya  Şube Müdürleri Ebru Kaya, Duygu Çevirgen Uzun, Yusuf Yalçın ve ilçede faaliyet gösteren okul müdürleri katıldı.
2019/2020 eğitim öğretim yılında 2.dönemin daha verimli ve başarılı geçmesi amacıyla okul kurum müdürleriyle görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılacak çalışmaların planlaması yapıldı. Okul ve kurumların son durumları hakkında bilgi aldıktan sonra  İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'in 2.Dönem Eğitim Öğretim yılının hem akademik hem de sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarılı geçmesi ve hayırlı bir yıl olması temennisiyle toplantı sona erdi.
 
İsmail Şen