İbrahim Aydın Ortaokulunun iki özel Öğrencisi Mustafa ve Sevde Nur’un Polislik hayalleri karne gününde gerçek oldu. Karne günü özel öğrencileri ziyaret eden Polis ekipleri önce öğrencilere karnelerini verdi daha sonra ise polis olma Hayallerini gerçekleştirdiler.

Geçtiğimiz haftalarda Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında İdriskoru köyünde İbrahim Aydın Ortaokulunu da ziyaret etti. Ziyaret esnasında okul bünyesinde eğitim öğretim gören özel öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etmişti. Bu sohbet esnasında Mustafa ve Sevde Nur, polis olmayı çok istediklerini söylemişlerdi. Özel öğrencilerin hayalleri karne günü gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürünün talimatı ile okula giden polisler öğrencilere karnelerini takdim ettiler.

Resmi Araçlarla İlçe Emniyet Müdürlüğüne Götürüldü
Resmî ekip aracıyla okula gelip sürpriz yapan ve öğrencilerin karnelerini takdim eden polisler, özel öğrenciler Mustafa ve Sevde Nur'u eğitmenleri ve Okul Müdürü Nermin Kunt eşliğinde Emniyet Müdürlüğüne götürdüler. Polis şapkası takan Mustafa, asker selamı vererek hayallerini gerçekleştirirken bindiği polis aracından da anons yaparak İlçedeki vatandaşları hatalara karşı uyardı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen özel öğrencileri, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan karşıladı. Öğrencilerle sohbet eden ve yakından ilgilenen İlçe Emniyet Müdürü  Özkan, burada da   Sevde Nur’un hayalini gerçekleştirildi. Polis olmak isteyen Sevde Nur, İlçe Emniyet Müdürlüğü koltuğuna bir oturarak bir süreliğine polis oldu.  2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin sona erdiği Cuma gününde özel öğrenciler hayallerini de gerçekleştirdi.

İsmail Şen