Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile kentte faaliyet gösteren gazetecileri kahvaltıda ağırladı.
Kampüsü Müdürü Ebru Doğan ve Okul Yönetimi Gazetecileri çiçeklerle karşılayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.
Türkiye'de, basın emekçilerinin sosyal ve ekonomik haklarını güvence altına alan 212 Sayılı Basın Yasası'nın 1961'de yürürlüğe girdiği gün olan 10 Ocak, ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kutlanıyor. Bu kapsamda Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü yönetimi de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile kentte faaliyet gösteren gazetecileri kahvaltıda ağırladı. Kampüsü Müdürü Ebru Doğan ve Okul Yönetimi Gazetecileri çiçeklerle karşılayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. Kampüsün yemekhane bölümünde verilen kahvaltının ardından  Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü Müdürü Ebru Doğan kolej hakkında bilgi vererek gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Yapacakları çalışma hakkında bilgi veren Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü Müdürü Ebru Doğan “ Öncelikle gazeteci arkadaşlarıma hoş geldin diyorum. Gününüz kutlu olsun bu sebeple hep birlikte toplanalım istedik. Hem birlikte Çanakkale’de birbirimizi tanıyalım hem de okulumuzdan bahsedelim. Şu an 128 tane kampüsümüzün içinde ki en büyük okulumuzdasınız.  Çanakkale’de eğitimin lideri olan bir kampüste kampüs müdürü olmaktan değerli yönetici arkadaşlarım ile birlikte büyük bir gurur duyuyorum. Sizlerle birlikte süreç içinde Çanakkale’de büyük işler yapacağız. Eğitimde çok fazla adımızı duyacaksınız. Çünkü Türkiye’de lider bir kurumun başında hep birlikte çok güzel projeler ile karşınıza çıkacağımızdan biz eminiz zaten süreç içinde sizinle paylaşıyor olacağız” dedi.
 
Şerife Erdem