Bayramiç ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen gelin, 100 yaşındaki kayın validesini tıpkı bir kurban gibi boğazını keserek öldürdü. Vahşetin yaşandığı köyde, haberi alan vatandaşların da adeta kanları dondu.
54 yaşındaki gelin Naciye Şimşek, dile kolay tam 100 yaşındaki bir Asırlık kayınvalidesi Zehra nineyi kurban bıçağı kullanıp, tıp kı bir kurban gibi boğazını keserek hayattan kopardı.
İşlenen cinayet ardından da, göz dönmüş gelinin kendi  evine giderek banyoya girdi ve kendi evindeki bir başka bıçakla bileklerini keserek intihar ettiği anlaşıldı.
Alınan bilgiye göre, bir süredir psikolojik rahatsızlığı bulunan 54 yaşındaki Naciye Şimşek, kayınvalidesinin yaşam sürdüğü evinde, aileden kimsenin bulunmadığı sırada vahşet yaşattı.
Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen gelin, 100 yaşındaki kayınvalidesini her zaman olduğu gibi dün de ziyarete gitti.

Bir süre sonra ise, nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı, kayınvalidesi Şimşek'in boğazını bıçakla keserek öldürdüğü belirlenen Naciye Şimşek’ in kimselere görülmeden, aynı avlu içinde bulunan kendi evine gittiği anlaşıldı.

AYNI AMBULANSDA, KATİLİ GELİNİYLE…
100 yaşındaki asırlık nine ve onun canını aldıktan sonra intihar eden gözü dönmüş gelinin cansız bedenleri aynı ambulans ile Otopsi için köyden alındı ve Bayramiç Devlet hastanesi morguna taşındı.

100 YAŞINDAKİ NİNE AVLUDA,
GELİN İSE KENDİ EVİNİN BANYOSUNDA BULUNDU
Bayramiç'te duyanların kanını donduran vahşetin adresi, ilçeye  15 kilometre uzaklıktaki  Çavuşlu Köyü oldu.
Köy Muhtarı Arif Şimşek'in eşi Azime Şimşek, dün sabah saatlerinde aynı köyde yaşayan kayınvalidesi Zehra Şimşek'i ziyarete gitti.
Asırlık nineyi, evinin avlusunda kanlar içinde bulan Azime Şimşek bir anlığına sinir krizi geçirdi. , Kendisini güçlükle toparlayan gelin Azime Şimşek,  olaydan haberdar etmek için aynı avlu içinde evi bulunan eltisi, tek çocuk sahibi Naciye Şimşek'e seslendi.
Tüm çağrısına yanıt alamayan Azime Şimşek, kapıyı zorlayıp eve girdi. Evde, eltisini de banyoda kanlar içinde bulan Azime Şimşek, olaydan muhtar olan eşini haberdar etti.
Annesinin ve yengesinin kanlar içindeki halini gören muhtar,   112 ve jandarma ekiplerinden yardım istedi.
Vahşetin adresine gelen sağlık ekipleri gelin Naciye Şimşek ve kayınvalidesi 100 yaşındaki Zehra Şimşek'in yaşamlarını yitirdiklerini belirledi.
Jandarma, olay yerini güvenlik şeridiyle çevirdi ve cinayet mahallinde hummalı bir araştırma başlatıldı. Ekipler uzun süre delil topladı.

SUÇ ALETİ, KURBAN BIÇAĞI…
Defalarca kez ekmek ve benzeri yiyecek maddesinin kesiminde, belki de son kez geçen kurban bayramında kullanılan bir Kurban bıçağının, cinayette kullanılan suç aleti olduğu anlaşıldı.
Alınan bilgiye göre, yaklaşık bir yıldır psikolojik sorunları nedeniyle tedavi alan gelin Naciye Şimşek'in, günler öncesinde kurban kesimi için eşinin kullandığı o bıçakla, cinayeti işlemesi, yaşanan acının dikkat çeken ayrıntısı oldu.
Bayram da, Kurban kestikleri bıçakla kayınvalidesinin tıpkı bir kurban gibi boğazını keserek öldürdükten sonra,  kendi evine giden ve banyoda bir başka bıçak ile bileklerini keserek intihar ettiği belirlenen gelinin, cinayet işlemi nedeninin belirlenmesi için de soruşturma sürüyor.

ANNESİNİN CANINI ALAN EŞİNE İSYAN ETTİ…
Acı haberi alarak eve koşan diğer bir sim de, annesinin katili olan gelin Naciye’ nin eşi Mehmet Şimşek oldu.
Hem eşini,  hem de annesini kaybetmenin şokunu yaşadığı gözlenen Mehmet Şimşek, köy sakinlerince güçlükle teselli edildi
Korkunç olayı,  komşulardan öğrendiğini belirten Mehmet Şimşek, "Evde neler yaşandı, eşim nasıl anamın canına kıydı bilemiyorum.  " diyebildi.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi