Boğaz Medya Yayın Organları, Çanakkaleli okuyucusuyla, Yeni Yıl’da yeni baskı kalitesi ile buluşma kararı aldı.

Bir ilk’e imza atıp, ‘gazetenin, baskısında da kalite’ parolasıyla 2020‘de Çanakkaleli okurlarını, Şehrin ilk ve tek Webofset’ inde yayına hazırlama kararı alan Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı;
“Çanakkaleli her zaman en iyisine layık. Kaliteli haber, kaliteli baskı ile okurlarımızla buluşacak” dedi.
Boğaz Medya Grubu, Gazeteniz VİTAMİN başta, ‘Burası Çanakkale’, ‘Boğaz’, İşte Çanakkale’, ‘Kampüs’ olmak üzere, Ayvacık, Biga ve Lapseki ‘nin Yerel Gazeteleri; “Ayvacık Gazetesi’, ‘Biga’nın Sesi’ ve ‘Lapseki Gazetesi’ ni de, Webofset kalitesindeki baskıda, okurlarıyla buluşturacak.

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti’nin (ÇGC) kurucusu Onursal Başkanı da olan Gazeteci Akıncı;
“Çanakkalelinin müşterek sesi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Güçlü kadro, kaliteli yayın ve kaliteli baskı ile, İlk’ ler şehri olarak bilinen Çanakkale’mizin ilklerine bir yenisi daha ekledik.
Şehrimizin ilk Webofset’ini kurduk. Çanakkale’nin güzelliklerini, sorunlarını, ihtiyaçlarını, kaliteli baskıda kaleme alınmış, kaliteli ve doğru haberler ile anlatacağız. İlkeli yayıncılık anlayışıyla, ilk’lere imza atacak tespitlerle, okuyucumuzun sesi, Çanakkale’nin yazılı dili olacağız” dedi.  
‘Harrise Graphics Webofset’ ile, dakikalar içinde baskı, harman ve paketlenip okurlarla buluşacak Çanakkale’nin sesi ve yazılı dili olacak Boğaz medya Yayın Organları, 2020’den itibaren, Dünya basınının kalitesinde baskısıyla, okurlarıyla buluşturulacak.