Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Çanakkale Ezine 3’üncü Eğitim Tabur Komutanlığında vatani görevini yerine getiren 1999 Aralık Celbi 1. Grup Acemi erler ile erbaşlara İş Arama Becerileri Eğitimi verildi.

Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünde görevli İş ve Meslek Danışmanı Muhammet Tolga Ayyıldız, gerçekleştirilen eğitimler kapsamında erlere İş Arama Becerileri Eğitimi verildi. 
Askerlerin terhislerinden sonraki iş hayatlarında iş bulma süreçlerini kolaylaştıracak ve onları iş arama kanallarına hazırlama yönünde önemli bir adım olan eğitimler, Ezine 3’üncü Eğitim Tabur Komutanlığında gerçekleştirildi. 70 Askerin katıldığı eğitimde M. Tolga Ayyıldız iş hayatı için meslek edinme, iş arama araçları, özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, beden dili ve iletişim becerileri başlıklarında verilen eğitimlerle iş arayanların başvurularında karşılaşacakları engeller hakkında bilgiler verdi. Ayyıldız, İş Arama Becerileri eğitimlerinin toplumun farklı kesimlerinde yıl boyunca devam edeceğini, ihtiyaç olunan her noktada, her vatandaşa bu eğitimlerin İŞKUR tarafından verilebileceğini belirtti.  

 
 
 


Kaynak: Haber Merkezi