Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ‘TGK) ’na bağlı, Marmara Gazeteciler Federasyonu (MGF) yönetimi, Yerel Basın’ın sorunlarına çözüm için yeni düzenlemeye imza atan Basın İlan Kurumu (BİK) ’nun yeni genel Müdürü Rıdvan Duran’ a, teşekkür ziyareti düzenledi.

BİK’ in Yeni Genel Müdürü Duran ile yaklaşık 2 saat görüşen MGF yönetimi, Yerel basının sorunlarını aktardı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevine atanan Rıdvan Duran, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı (TGK) Marmara Gazeteciler Federasyonu yönetimini, İstanbul’ da  konuk etti. 

Ziyarette, TGK Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Akıncı ve Sinan Tunç ile birlikte, Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ramazan Demir ve Marmara Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı,  Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Müjdat Çetin,  Bilecik Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ergün ile Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Ümit Babacan yer aldı. 
MGF yönetimi, yerel basın için önem taşıyan icra ilanlarının devam etmesiyle ilgili yeni düzenlemeye imza atan Duran’ a, Yerel basın adına teşekkür etti. 

Cuma Deren