Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Özel İdaresi tarafından yapılmaya başlanan projeleri incelemek amacı ile gerçekleştirdiği geziler kapsamında, Ödeneği İçişleri Başkanlığı tarafından gönderiler ve yapımı devam eden Eceabat Hükümet Konağı İnşaatında incelemelerde bulundu.

8.888.000 TL sözleşme bedeli olan 2899,75 m2 inşaat alanına sahip Yeni Eceabat Hükümet Konağında tamamlandığında vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet verilmesi hedeflenen  Eceabat Hükümet Konağı İnşaatını ziyaret eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri  Abdullah Köklü, incelemelerde bulundu. Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Özel İdaresi tarafından yapılmaya başlanan projeleri incelemek amacı ile gerçekleştirdiği geziler kapsamında, Ödeneği İçişleri Başkanlığı tarafından gönderiler ve yapımı devam eden Eceabat Hükümet Konağı İnşaatında Eceabat Kaymakamı  Hasan Ongu Ve Eceabat İlçe Özel İdare Müdürü  Recep Arslan ile birlikte incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.
Abdullah Köklü, ziyarette konak inşaatı ile ilgili  Eceabat İlçe Özel İdare Müdürü Recep Arslan ‘dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alınan bilgiye göre betonarmesi tamamlanan ve fiziki gerçekleşmesi %60 seviyesinde olan çalışmada, çatı imalatlarına başlanıldı.
 
Adem Y. Bağ