Çanakkale Anadolu Şehit Aileleri Derneği, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sedat Murat’a ziyarette bulundu. Çanakkale Anadolu Şehit Aileleri Derneği Başkanı Federasyon Başkan Yardımcısı Sebahat Korkmaz Demir, Rektörümüz, Üniversitemizde okuyan şehit yakını, çocuğu, kardeşi olan çocuklarımıza her konuda yanlarında ve destekçisi olduğunu ve olacağını belirtti. Derneğimiz ve ailelerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Çanakkale Anadolu Şehit Aileleri Derneği, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sedat Murat’a ziyarette bulundu.
Çanakkale Anadolu Şehit Aileleri Derneği Başkanı Federasyon Başkan Yardımcısı Sebahat Korkmaz Demir, “ Rektörümüz, Üniversitemizde okuyan şehit yakını, çocuğu, kardeşi olan çocuklarımıza her konuda yanlarında ve destekçisi olduğunu ve olacağını belirtti. Aziz misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri ile ziyadesiyle memnun ettiler. Derneğimiz ve ailelerimiz adına teşekkürlerimi sunar, çalışmalarında ve üstlendikleri görevlerde kendilerine üstün başarılar dileriz” dedi.
Şerife Erdem