Rize Yeni Şehir Spor Salonunda 3 süren  Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası na katılarak madalyalar kazanan Kepezspor lisanslı karateciler, Belediye Başkanı Birol Arslan’ı ziyaret ederek  desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

23 ve 25 Ağustos tarihleri arasında Rize ilinde yapılan Uluslararası Karadeniz ve Hazar ülkeleri karate Şampiyonası'na  8 ülkeden 2 bin 200 sporcunun katıldı.  Sporcular Minik, Yıldız, Ümit, Genç, U 21 Yaş Altı, ferdi Kata ferdi kumite, takım kata,  takım kumite kategorilerinde yarışarak dereceye girmeye çalıştılar. Genel klasmanda 350 sporcu ile yarışan Türkiye Karate Milli Takım Sporcuları şampiyonadan başarı ile ayrıldılar. Türk milli takımının da 350 sporcu ile yer aldığı şampiyonada 125 hakem görev yaptı.

Turnuvaya katılan karatecilerden bazıları ise Kepezspor Lisanslı sporcular oldu. 23 ve 25 Ağustos tarihleri arasında Rize ilinde yapılan Uluslararası Karadeniz ve Hazar ülkeleri karate Şampiyonası'nda takım halinde bayanlarda Gümüş, erkeklerde altın madalya alan Kepezspor lisanslı sporcular, Şampiyona sonrası döndükleri Kepez’de  Belediye Başkanı Birol Arslan'ı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundular. Birol Arslan da sporculardan yarışma hakkında bilgiler aldı. Ayrıca gösterdikleri başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Birol Arslan, başarılarının devamını diledi.
 
Adem Y. Bağ