2014 yılındaki seçimlerin ardından Lapseki Belediye Başkanı olarak seçilen Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ilçede bir çok önemli projeye imza atarak ‘hayal’ denilen projeleri bir bir gerçekleştirdi.  Gerçekleştirdiği hizmetler ile vatandaşın gönlünde taht kuran Yılmaz 31 Martta yapılan seçimlerin ardından Yeniden Belediye Başkanı oldu. İlçe için zor projeleri geride bırakan Başkan Eyüp Yılmaz sadece ekibi ile değil, vatandaşların ilettiği sorunlardan da yola çıkarak hizmet ediyor.  Her fırsatta vatandaş ile bir araya gelen Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ilçede çeşitli sorunlar yaşayan vatandaşların derdine de dermen oluyor.

Halk Günü İle Vatandaşlarla Bir Araya Geliyor

31 Mart seçimlerinin ardından yeniden göreve gelen Başkan Eyüp Yılmaz ‘Lapseki’yi birlikte yöneteceğiz’ sloganı ile çıktığı yolda verdiği sözü yerine getiriyor.   Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, bu kapsamda gerçekleştirdiği  'Halk Günleri' buluşmasında vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini dinliyor. Başkan Yılmaz, bu sayede Lapseki'yi, ilçe halkıyla birlikte yönettiklerine dikkat çekmişti.  Seçimden sonra vatandaşlar ile Halk gününde buluşan Eyüp Yılmaz sorunları bir bir dinleyerek, çözüm için harekete geçiyor.

Cuma Namazı Sonrası Vatandaşlarla Kahvede Buluştu
Halk günleri dışında vatandaşlarla çarşıda veya ziyaretlerde sık sık bir araya gelen Başkan Eyüp Yılmaz, dertleri dinliyor. Geçtiğimiz Cuma günü de Cuma namazının hemen ardından, Çınaraltı meydanında bulunan Kahvede vatandaşlar ile bir araya geldi.  Başkan Yılmaz, Kahvede bir yandan vatandaşlarla sohbet ederken, bir yandan da sıkıntıları dinledi
 
Cuma Deren