Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen Bigaspor, transfer çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda iç transferde üç oyuncusu ile anlaşmaya vardı.  İç transfer çalışmaları kapsamında Bigaspor başarılı sağ bek oyuncusu  Burhan Dağcı ile anlaşmaya varmıştır. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesiz Avukat Hakan Evirgen " sporcumuza yeni sezonda sakatlıksız basarili bir sezon diliyorum. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.
Orta Saha Genç Oyuncu Emre Arslan’a Emanet Olacak
İç transfer çalışmaları kapsamında Bigaspor takımın genç ve dinamik oyuncularından Başarılı Orta saha oyuncusu Emre Arslan ile anlaşmaya vardı. Emre Arslan geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu başarılı futbol ile sporseverlerin beğenisini toplamıştı. Bigaspor Genel Kaptanı Serkan Özkan imza töreninde yaptığı açıklamada "Bigaspor tesislerinde yapılan imza töreni ile yeni sezon anlaşması yaptığımız oyuncumuza sakatlıksız iyi bir sezon diliyoruz" dedi.
 Bigaspor yine iç transfer kapsamında  kanat oyuncusu Kubilay Atak ile anlaşma sağladı. Geçen sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan sporcu, bu senede Bigaspor için ter dökecek. Kubilay için Kulüp Binasında yapılan imza töreninde açıklama yapan As Başkanımız Abdullah Başlı " geçtiğimiz sezon başarısı ile göz dolduran Kubilay kardeşimiz ile yeni sezon için anlaşmaya vardık. Camiamıza hayırlı olsun. Oyuncumuza sakatlıksız başarılı bir sezon diliyorum" dedi.
 
Şerife Erdem