Her yıl binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirilen ve Türk Yağlı Güreşlerinin en büyük organizasyonlarından biri olan Kırkpınar Yağlı Pehlivan güreşlerine katılacak olan Çanakkaleli sporcular, antrenmenlarına devam ediyor. Aynı zamanda 2019-2020 güreş sezonunu için çalışmaya başlayan ve aralarında Türkiye Şampiyonu olan başarılı güreşçilerin de bulunduğu Antrenmanı ziyaret eden Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, güreşçiler ile bir araya geldi.
Antrenör Cem Özden ve güreşçiler ile bir araya gelen Aziz Sinan Alp, kısa süre sohbet etti ve Sporculardan yapılan çalışmaları hakkında bilgiler alarak sorunları dinledi. Türkiye Şampiyonu olan başarılı güreşçilerin de yer aldığı ziyaret karşılıklı sohbetin ardından son buldu.
Güreşçiler ile buluşmasının ardından İl Müdürü Aziz Sinan Alp ,yağlı güreş için yeni yapılan alanı ziyaret edip incelemelerde bulundu.
Şerife Erdem