Genç Girişimciler Kurulu heyeti, geçtiğimiz ayda yapılan Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulunda yeniden Başkan Seçilen Hafize Akıncı’ya hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti  Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Orçun Oktay Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine yeniden seçilen Hafize Akıncı ve yönetim kurulunu tebrik etti.  Gazetecilerin zorlu bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Oktay “ bu süreçte gazetecilere başarı diliyorum.  Genç Girişimciler olarak  bizler  de bayrağı yeni devraldık, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu olarak gençlere rol model olacak çalışmaları hayata kazandırmak amacıyla çaba sarf ediyoruz” dedi.
Başkanı Hafize Akıncı, gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek “ Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Sizler yeter ki her zaman güç birliği ve uyum içerisinde hareket edin. Gençlerimize öncülük edin. Bizler de sizlere elimizden gelen desteği sunmaya hazırız” dedi.
Ziyarette Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Toğer, üyeler Mücahit Esin, Osman Köse, Uygar Bakır ve Zekeriya İşseven iye GGK Kurul Sorumlusu Gözde Kartal katıldı.
 
Şerife Erdem