Çanakkale’de düzenlenen, Üniversiteler 3x3 Basketbol Türkiye Şampiyonası’nın müsabakaları sona erdi. Şampiyona’nın Teknik Kurulu Başkanı Faruk Güneş,  Çanakkale’de turnuvaya destek veren spor adamlarını ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi. Bu kapsamda Güneş, Çanakkale’nin duayen spor adamlarından Eski Milli Hakem İsmail Şen’i de ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.
Çağlar Kaynak Basket Sahasında 4 gün devam eden Üniversiteler 3x3 Basketbol Türkiye Şampiyonası Çeyrek Final, Yarı final ve Final müsabakaların oynanması ile sonuçlandı.   Kızlarda İstanbul Ticaret Üniversitesi, erkeklerde ODTÜ takımı birinci oldu. Dört gün boyunca Çanakkale’de gerçekleştirilen turnuvaya maddi manevi destek veren yöneticilere, kurum müdürlerine, sponsorlara ve eski futbolculara, komite adına  Şampiyona’nın Teknik Kurulu Başkanı Faruk Güneş,  teşekkür plaketi verdi. Faruk Güneş ve beraberindekiler, turnuvaya destek veren eski Milli Hakem ve Çanakkale’nin duayen spor yazarı İsmail Şen’i ziyaret ederek plaket verdi.
Kafile Başkanı Vahit Zorlu, İdareci Çetin  Özen, Antrenörler Sabri Aşcı, Ayhan Başeymez ve Melih Arat’tan oluşan Heyet Şampiyona’nın Teknik Kurulu Başkanı Faruk Güneş ile beraber İsmail Şen’i ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim ettiler. Plaket takdiminin ardından bir konuşma yapan Başkan Faruk Güneş, “Bu yıl beşincisi düzenlenen organizasyonumuz önümüzdeki sene Türkiye Şampiyonası ile birlikte uluslararası bir misyon da yüklenecektir. Bizler, Çanakkale Belediyesi’ne, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve  sizin gibi Çanakkale’nin sporuna yön veren insanlara teşekkür ederim” dedi.

Şerife Erdem