Biga Havuz Cafe’de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen şirket yetkilileri, önümüzdeki dönemde hedef büyüterek, geçtiğimiz yılın çok üzerinde bir ciro planladıklarını, tüm Türkiye’de çalışmayı tamamlayarak hızla yurtdışı organizasyonlarına yöneleceklerini belirttiler.

Birinci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Biga basın mensupları ile kahvaltısı yoğun bir katılım ile tamamlandı. Biga Havuz Cafe’de düzenlenen kahvaltı etkinliğine şirket ortakları, şirket çalışanları ile birlikte çok sayıda basın mensubu katıldı. Basın mensuplarına Çörekotlu Kahve ikram edilirken, Çöreotunun faydaları hakkında bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Kömürcü “Aradan geçen bir yıllık sürede çok büyük işler başardık. Özellikle Çörekotunun mucizevi etkileri ile birlikte elimizde bir çok hikaye oluştu. Bu ürünler önümüzdeki dönemde adından sıkça bahsettirecek” dedi.

Birinci yaşgünü pastasının da kesildiği etkinlikte konuşan Nigellalife A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Kömürcü “Bir yıldır ürettiğimiz çörekotlu ürünler ile özellikle yabancı firmaların ağırlıklı olarak yer aldığı Network Marketing sektörüne hızlı bir giriş yaptık. Aradan geçen zamanda büyük bir başarı elde ederek Biga ve Çanakkale’nin ismini dünyaya duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yola çıktığımızda elimizde ürünlerimize ve kendimize olan inancımız ile birlikte içimizde de Çanakkale ruhu vardı. Bu sürede Türkiye’de yaklaşık 30 ilde, yurt dışında ise yaklaşık 10 ülkede organizasyon başlatmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu sürede Biga ve Çanakkale bizim için her zaman itici bir güç oldu. Önümüzdeki aylarda tüm Türkiye organizasyonunu tamamlayarak hızla yurt dışı operasyonlarına ağırlık vereceğiz” İfadelerini kullandı

Çörekotlu Kahve, Çörekotlu Türk Kahvesi, Çörekotlu Bitkisel Çay, Çörekotu Yağı, Çörekotlu-Propolisli Ekstrat, Çörekotlu Krem, Çörekotlu Kil Maskesi, Çörekotlu Şampuan, Çörekotlu Sabun ve Çörekotlu Diş Macunu ile yola çıktıklarını belirten Kömürcü, sekiz yeni ürün ile ilgili Arge çalışmalarının tamamlandığını yakında bu ürünlerinde üretilmesiyle birlikte ölümden başka her derde deva olarak bilinen Çörekotu dünyasında bir ilkin gerçekleştiğinin altını çizdi

Birinci yaşını kutlayan bir firma olarak oldukça fazla yol kat ettiklerini ve çok heyecanlı olduklarını belirten Nigellalife A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Güler Küçük “Önümüzdeki dönemde firma olarak kazancımızın bir bölümünü aktaracağımız bir vakıf çatısı altında çocuklar ve sokak hayvanları ile ilgili sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek istiyoruz.  Bu konu ile ilgili de çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.


 


Kaynak: Haber Merkezi