Gündem

Turan,"Hız kesmeden en iyi şekilde yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz"

Çanakkale AK Parti İl Genel Meclisi Ağustos ay'ı olağan toplantısına katılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan,'İl Genel Meclisi Üyelerimiz icra makamı anlamında bizlerin Çanakkale'de ki önemli temsilcileri.


Çanakkale AK Parti İl Genel Meclisi Ağustos ay'ı olağan toplantısına AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ katıldı. Toplantı sonrası Turan açıklamalarda bulundu.
Turan,"İl Genel Meclisi üyelerimizle, Ağustos ay'ı olağan toplantısında bir araya geldik. İl Genel Meclisi üyelerimiz bizlerin burada ki önemli icra temsilcileri. Bu anlamda Çanakkalemizde yapılan ve yapılacak olan projeler, yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. 2019'da yapılacak olan seçimlere daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Daha çok hemşerilerimizle bir araya gelinmesinin gerektiği yönünde fikir birliğinde bulunduk. Hız kesmeden en iyi şekilde yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz" şeklinde devam etti.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, toplantı sonrası CHP ve MHP İl Genel Meclisi üyelerinide ziyaret etmeyi ederek, sorunlarını dinledi.