Gündem

ÇTSO Avrupa İşletmeler Ağı – Türkiye Ulusal Toplantısına Katıldı

Avrupa İşletmeler Ağı – Türkiye Ulusal Toplantısı 8 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda COSME Programının EEN WEST-MAR (Batı Marmara) Konsorsiyumun Balıkesir temsilcileri KOSGEB Balıkesir İl Müdürü Dr. Deniz Timurcin, KOSGEB Balıkesir KOBİ Uzmanı Yakup İnalkaç, Edirne temsilcileri KOSGEB Edirne İl Müdürü Veysel Vural, KOSGEB Edirne KOBİ Uzmanı Hasan Tarık Altuntaş, Tekirdağ temsilcileri Namık Kemal Üniversitesi Öğr. Gör. Figen Taşçı Durgut, Proje ve İş Geliştirme Uzmanı Serpil Yılmaz, Çanakkale Temsilcileri KOSGEB Çanakkale KOBİ Uzmanı Mehmet Anıl Aygün, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Uzman personel Berkay Geçer ile Avrupa İşletmeler Ağı Konsorsiyum Üyesi kuruluşların temsilcileri hazır bulundu.

Avrupa İşletmeler Ağı – Türkiye Ulusal Toplantısı hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “Avrupa İşletmeler Ağı, firmaların hizmet kalitesini geliştirmesinde önemli bir rol oynayan önemli bir ağdır. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Namık Kemal Üniversitemiz, Edirne, Balıkesir ve Çanakkale KOSGEB ile birlikte EEN west-mar Batı Marmara Konsorsiyumu olarak bu ağın içindeyiz. İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdal Bahçıvan, KOSGEB Başkanımız Sayın Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Avrupa Yenilik Konseyi ve KOBİ Yürütme Ajansı (EISMEA) Sektör Başkanı Sayın Muriel de Grande, Avrupa Yenilik Konseyi ve KOBİ Yürütme Ajansı Türkiye Sorumlusu Sayın Georgios Roussos’nun katılımı ve Ülkemizin dört bir yanından gelen değerli proje paydaşları ile gerçekleştirilen toplantı da temsilciler sunumlarını gerçekleştirdiler.” dedi.

 

Haber Merkezi