Gündem

ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞUNA HAMİLEYDİ, ARİFE’Yİ HAYATTAN, ‘KIRIM KONGO’ KOPARDI

MEHMET AKİF ERSOY DEVLET HASTANESİ, GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEN ARİFE TÜRKER, MESAİ BAŞINDA 10 GÜN ÖNCE ANİDEN RAHATSIZLANMIŞTI.

TEDAVİ SÜRECİ HEM ÇANAKKALE’DE, HEM İSTANBUL’DA SÜRDÜ.  NE VAR Kİ TÜM UĞRAŞLARA KARŞIN ARİFE HAYATA TUTUNAMADI.

Edinilen bilgiye göre, Arife Türker’in ani rahatsızlığına, kısa adı KKKA olan Kırım Kongo Kanamalı Hastalığı yol açtı.

Geçtiğimiz yıllarda, ülke genelinde birçok can alan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı (KKKA) paniğe yol açmış, doğal ortamlara çıkmaya, piknik yapmaya korkar olmuştuk.

Bu kez de, Çanakkale’ de tarifsiz acıya neden olan KKKA Hastalığı vakasının, yaz sezonu öncesi vatandaşlarda tedirginliğe yol açtığı gözlendi. 

Türker'in genç yaştaki ölümü, başta ailesi olmak üzere, sevenlerini ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu.  Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'nden yayınlanan taziye mesajında; "Hastanemizde güvenlik görevlisi olarak görev yapan Arife Türker vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

--------------------------------------

TARİFSİZ ACI’NIN NEDENİ, KKKA HASTALIĞI 

UĞRAŞLAR YETMEDİ, ARİFE’ DEN ACI HABER GELDİ

---------------------------------------

Çanakkaleliler, Kırım Kongo Hastalığı’ nın neden olduğu tarifsiz acıyı anlatır haber ile yeni haftaya başladı.

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nin Güvelik görevlilerinden, iki çocuk annesi Arife Türker’ den gelen acı haber, ailesi ve yakınları gibi, Sağlık camiasını yasa boğdu.

Edinilen bilgiye göre, Güvelik görevlisi Arife Türker’ in ölümüne, KKKA Hastalığı neden oldu.

Mehmet Akif Ersoy Devlet hastanesi, güvenlik görevlilerinden Arife Türker,10 gün önce mesai başında aniden rahatsızlanmıştı.

Tedavi süreci hem Çanakkale’de, hem İstanbul’da sürdü.  Tüm uğraşlara karşın Arife hayata tutunamadı.

TEDAVİ İÇN, 1 AYLIK GEBELİĞİNE SON VERİLDİ

İki çocuk annesi genç kadın, üçüncü çocuğuna hamile kalmıştı. 10 gün kadar önce, mesai başında iken birden rahatsızlandı.  Tedavi süreci için, 1 aylık hamileliğe son verilmesi gerekiyordu.

Ölümcül hastalık bir deyişle de,  önce taşıdığı ‘can’ ı, ardından da anne adayı Arife Türker’ i hayattan kopardı.   

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'nde Güvenlik görevlisi olarak çalışan Arife Türker 10 gündür verdiği yaşam mücadelesini dün kaybetti.

Türker'in genç yaştaki ölümü, başta ailesi olmak üzere, sevenlerini ve çalışma arkadaşları ile Sağlık camiasını yasa boğdu.

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimliği’ nce yayınlanan taziye mesajında, şu ifadelere yer verildi;

"Hastanemizde güvenlik görevlisi olarak görev yapan Arife Türker vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz"

EESKİ VEKİLDEN,  “İÇİMİZ YANIYOR…” PAYLAŞIMI

Arife Türker'in vefatı ile ilgili, geçmiş dönem AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu sosyal medya hesabından; "İçimiz yanıyor” diyerek başlayan bir paylaşımda bulundu.

Eski vekil İskenderoğlu, “Gençlik Kollarında yıllardır omuz omuza çalıştığımız Mehmet Türker kardeşimizin güzel eşi Arife kardeşim 10 gündür yaşam mücadelesi veriyordu.

Ne yazık ki Arife Türker kardeşimizi kaybettik. Çok üzgünüz. Rabbim iki güzel evladına, Mehmet’imize, ailesine, Devlet Hastanemizde çalışan tüm mesai arkadaşlarına ve biz sevenlerine sabırlar versin. Mekanı cennet olsun güzel Arifemizin"  dedi.

Cuma Deren