Gündem

Çanakkale Belediyesi Müdürlüklerinde Değişim

31 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerin ardından Belediye Başkanlığında değişimin yaşandığı Çanakkale Belediyesinde bazı müdürlüklerde de görev değişimi yapıldı. Başkan Muharrem Erkek’in  onayı ile gerçekleştirilen değişiklikler ile bazı müdürlüklerde isimler değişti.

 

‘Değişim’ diyerek  31 Mart’ta yerel yönetimler seçimine giren Belediye Başkanı Muharrem Erkek görevinin ikinci ayında Belediye’de adeta değişim yaptı. Geçtiğimiz gün yapılan Mayıs ayı toplantısında yaşanan kadrolu tartışma sonrasında geri 69 personelin geri alınan kadrolarının kendisi tarafındna onaylandığını belirleyen Belediye Başkanı Muharrem Erkek bu kez de Belediyenin müdürlük birimlerine el attı. Alınan kararlar sonrasında bazı müdürlüklerde değişime gidildi.  Yapılan değişimler sonrasında en çok merak edilen İmar, Ulaşım ve Temizlik Müdürleri değiştirildi.  Belediyeye En çok şikayetin geldiği Ulaşım Müdürlüğü Hayati Gürses yerine Pınar Karabacak, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde Kemal Albayrak yerine  Gül Özdemir, Temizlik İşler Müdürlüğünde ise Aysun Kavcar yerinde  Burak Selçuk getirildi.

Diğer Müdürlüklerde ise Fen İşleri Müdürlüğüne Meral Harput,  Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne  Duruk Özdemir,  İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne  Aysun Kavcar,  Destek Hizmet Müdürlüğüne  Mustafa Gökhan Taştan,  Gelirler Müdürlüğüne Gökçe Çakmak, Emlak İstimlak Müdürlüğüne Volkan Recep Saltık ve Afet İşleri Müdürlüğüne Cem Demir getirildi.

 

Haber Merkezi