Gündem

SOLOTÜRK Ekibinden Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’e Ziyaret

SOLOTÜRK ekibi Şehitler Abidesinde gerçekleştirdiği gösteri uçuşunun ardından Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığını ziyaret ederek  Başkan İsmail Kaşdemir ile bir araya geldiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 24 Nisan Çanakkale Kara Muharebelerinin başlamasının 109. Yıldönümü dolayısı ile düzenlenen törenlere katılarak 3 gün boyunca yaptıkları gösteri uçuşları ile Çanakkalelilere unutulmaz anlar yaşatan SOLOTÜRK ekibi, gösterilerin ardından gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında  Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığını ziyaret ederek  Başkan İsmail Kaşdemir ile bir araya geldiler. Havacılık ve Çanakkale tarihi üzerine karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ziyarette SOLOTÜRK ekibi Şehitler Abidesinde çekilmiş tabloyu imzalayarak  Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’e takdim ettiler.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinde bir paylaşımda bulunan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir “Gökyüzünün Kartalları SOLO TÜRK ekibi ziyaretiimize geldiler. 3 gün boyunca Çanakkale olarak bizlere gurur ve heyecan dolu zamanlar yaşattılar. Şehitler Abidesi yakınında havada çekilmiş olan fotoğrafı imzalayıp bize takdim etmelerine çok sevindim ve hemen başucuma koydum. Yine görüşeceğiz ve Onları Çanakkale’de misafir edeceğiz. Onlar da Çanakkale’de uçmaktan çok keyif almışlar” dedi.

Haber Merkezi