ASAYİŞ

Zehir Tacirlerine, Operasyon Üzerine Operasyon   Narko Tim, Tarih Yazıyor

İmalat ve Ticaretini kim yapıyorsa, Polis Enseliyor. Suç ve Suçluya, Nefes Aldırmıyor.

Uyuşturucu ile Mücadele’ de, 365 gün 6 saat görev başında olan Çanakkale Polisi, ‘CMK 135’ çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
SERİYE BAĞLADILAR
 
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, seriye bağladığı operasyonları ile göz dolduruyor. Nerede ise, haftada bir Uyuşturucu ile mücadele kapsamında bir operasyona imza atan ekipler, Suç ve suçluya karşı dur durak bilmedikleri gibi, yorulmak nedir onu da bilmiyorlar.
 Son haftalarda, ardı ardına, imalatçısından, satıcısına, düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 23 şüpheliden 12’ sini cezaevine gönderen NARKO Tim, çağın illetine karşı sürdürdüğü mücadelede adeta tarih yazıyor.
------------------------------------
Suç ve suçluya, Nefes Aldırmıyorlar
 
NARKO TİM, ENSELERİNDE
------------------------------------
Çanakkale Polisi, Uyuşturucu ile Mücadele’ de nefes kesen operasyonlara imza atıyor.
İmalat ve Ticaretini kim yapıyorsa, tek tek Enseliyor.
 Suç ve Suçluya, adeta Nefes Aldırmamaya yeminli NARKO TİM, Uyuşturucu ile Mücadele’ de, 365 gün 6 saat görev başında.
 Çanakkale Polisi, ‘CMK 135’ çalışmaları kapsamında, bir dizi operasyon zinciri kurdu.
 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, seriye bağladığı operasyonları ile göz dolduruyor.
 Son haftalarda, ardı ardına, imalatçısından, satıcısına, düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 23 şüpheliden 12’ sini cezaevine gönderen NARKO Tim, çağın illetine karşı sürdürdüğü mücadelede adeta tarih yazıyor.   
 Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile, Uyuşturucu Madde Ticareti suçuna yönelik yürütülen CMK 135 çalışması kapsamında, yıl başından 17 Nisan tarihine kadar gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçen suç unsuru uyuşturucuların bilgisini, gramı gramına kamuoyu ile paylaşıldı.
 NARKO Tim ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda, 23 şüpheliye işlem yapıldığı, bunlardan 12’ sinin cezaevini boyladığı öğrenildi.
 Valilik, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, operasyonlar kapsamında ele geçen uyuşturucu maddeleri, gramı gramına Kamuoyu duyurusu şeklinde Basan Kuruluşlarına ulaştırdı. Basın bülteninde ele geçen maddeler; 28,79 gr Skunk, 39,87 gr Metamfetamin, 20,51 gr Esrar 1,77 gr Kokain maddesi, 15 adet Sentetik Ecza, 1 adet Ecstasy, 3,66 gr Sentettik Cannabinoid olarak sıralandı.NARKO Tim’ in nefes kesen operasyonlarında, şüphelilere ait 3 adet Silah, 39 adet Mermi ve 12 adet Payp ele geçirildiği de edinilen bilgilerden.Alınan bilgiye göre, gözaltına alınan 23 şüpheliden 7’ si emniyetteki ifadelerinin akabinde serbest bırakıldı.16 şüpheli 19 Nisan günü mevcutlu olarak Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. 2 şüpheli Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakıldı, 2 şüpheli mahkemece serbest kaldı.12 şüpheli ise adli mercilerce tutuklanıp, cezaevine gönderildi.
 
Cuma Deren