EĞİTİM

Turnuvada Dereceye Giren Öğrenciler Okul Yönetimi Tarafından Ödüllendirildi

Çocukların algılarını, hafızalarını, bilişsel becerilerini geliştirmek ve güçlendirmek için   oluşturulan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Okul Turnuvalarına Çan Atatürk İlkokulu öğrencileri de dereceye girdi. Yarışmalarda derece alan öğrenciler okul tarafından  da ödüllendirildi.

Çocukların algılarını, hafızalarını, bilişsel becerilerini geliştirmek ve güçlendirmek için  oluşturulan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Okul Turnuvalarına Çan Atatürk İlkokulu öğrencileri de dereceye girdi. Yarışmalarda derece alan öğrenciler okul tarafından da ödüllendirildi.

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından, çocukların düşünen, üreten ve karşılaştıkları problem karşısında çözümler bulabilen bireyler olarak yetişmesi, bireysel ve grup oyunları ile öğrencilerin yeteneklerini geliştirilmesi, sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, öğrencilere kendilerini ifade edebilme fırsatının sunulması, öğrenciler arasındaki iletişim ve dostluk duygularının geliştirilmesi ve daha bir çok nedenle  gerçekleştirilen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Okul Turnuvası Çanakkale’de de gerçekleştirildi.

Çan İlçesinde de gerçekleştirilen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Okul Turnuvasına Çan Atatürk İlkokulu damga vurdu.  İlkokul öğrencilerinin girebildiği Mangala, Pentago, Q-Bitz, Küre ve Equılıbrıo oyunlarında öğrenciler büyük bir başarı göstererek  ödül aldılar. Mangala’da  Asaf Aldemir, Pentago’da  Miray Kurul,  Q-Bitz’da  Ümit Selim Danacı, Küre’de  Furkan Tuğra Karakaş ve Equılıbrıo’da  Serra Arsla derece alarak  yarışmada başarı gösterdiler. Başarı getiren öğrenciler okul yönetimi tarafından da ödüllendirildi.
 
Burcu Erdal