ASAYİŞ

BARİYERLERE AŞTI, CAN ALDI?!..

Azrail karşı şeritten geldi. Yolunda seyreden ticari araca, kontrolden çıkan ve yüzlerce metre sürüklenen  onlarca tonluk Beton mikseri çarpıp altına aldı.

Azrail karşı şeritten geldi. Yolunda seyreden ticari araca, kontrolden çıkan ve yüzlerce metre sürüklenen  onlarca tonluk Beton mikseri çarpıp altına aldı.
Korkunç kazada, Mikserin çarptığı aracın sürücüsü 59 yaşındaki Sinan Tezel feci şekilde can verdi.
Çanakkale -İzmir karayolu üzerinde, Dümrek köyü kavşağında sabah saatlerinde meydana gelen kazaya karışan araçları görenler, gözlerine inanamadı.
Miksersiz Boş ağırlığı 15 tonun üzerindeki kamyon, sürücüsünün belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, bariyerlere çarptı, ardından karşı şeride geçti.
Ne olduysa işte tam da bu anlarda oldu, Ezine istikametinden, Çanakkale yönüne seyreden hafif ticari aracı altına alan dev beton mikseri, çarptığı aracı hurdaya çevirdi.
Hafif ticari aracın sürücüsü çarpışma anında parçalanan araçtan dışarıya savruldu, sürücü feci şekilde olay yerinde can verdi.
-----------------------------------
DEV MİKSER KONTRELDEN ÇIKTI,
BARİYERLERİ AŞTI, KARŞI ŞERİDE GEÇTİ
 BİR  ÖLÜ, BİR YARALI
------------------------------------
Bariyerleri aşıp karşı şeride geçen beton mikseri can aldı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı, direksiyon hakimiyateni kaybeden 30 yaşındaki S.S.Ş. yönetimindeki Mikser, önce bariyerlere çarptı, ardından onlarca tonluk kamyon karşı şeride geçti.
Bu sırada, sürüklenen dev mikser, yolunda seyreden bir araca çarpıp altın aldı. Hafif ticarı aracın sürücüsü 59 yaşındaki Sinan Tezel, parçalara ayrılan araçtan yola savruldu, olay yerinde feci şekilde can verdi. Mikser sürücüsü 30 yaşındaki S.S.Ş. ise kazadan yaralı olarak kurtuldu
Azrail kelimenin tam anlamıyla karşı şeritten geldi.
Yolunda seyreden ticari araca, kontrolden çıkan ve yözlerce metre sürüklenen onlarca tonluk Beton mikseri çarpıp altına aldı.
Korkunç kaza, Çanakkale -İzmir karayolu üzerinde, Dümrek köyü kavşağında dün sabah saatlerinde meydana geldi.
O sırada yolda seyreden diğer araç sürücüleri kazaya karışan araçları gördüklerinde, gözlerine inanamadı.
Miksersiz Boş ağırlığı 15 tonun üzerindeki kamyon, sürücüsünün belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, bariyerlere çarptı, ardından karşı şeride geçti.
Ne olduysa işte tam da bu anlarda oldu. Ezine istikametinden, Çanakkale yönüne seyreden hafif ticari aracı altına alan dev beton mikseri, çarptığı aracı bir anda hurdaya çevirdi.
Hafif ticari aracın sürücüsü çarpışma anında parçalara ayrılan araçtan dışarıya savruldu. Sürücü feci şekilde can verdi.
KAZADAN DETAYLAR
Çanakkale'den Ezine yönüne giden S.S.Ş 'in kullandığı 17 FR 511 plakalı beton mikseri, Çanakkale-Ezine karayolunda henüz belirlenemeyen nedenle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere çarptı. Onlarca tonluk dev kamyon, bariyerleri aşıp karşı şeride geçti, karayolunda sürüklenmeye başladı.
Bu sırada, yolunda ilerleyen, Ezine yönünden Çanakkale'ye seyreden 59 yaşındaki Sinan Tezel'in yönetimindeki 17 ACL 949 plakalı hafif ticari araca, kontrolden çıkıp bariyerleri aşarak karşı şeride geçen kamyon çarptı.
Hafit ticari araç sürücüsü Tezel, bir anda parçalara ayrılan aracından yol kenarına savruldu ve olay yerinde feci şekilde can verdi.
Yaralı beton mikserinin sürücüsü 30 yaşındaki S.S.Ş. ise, kazadan hemen sonra olay yerine gelen ambulansla Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesine götürüldü, tedavi altına aldı.
Tezel'in cenazesi ise cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.
Cuma Deren