Gündem

 Avukatlara Kira Hukuku Uygulamaları Hakkında Bilgiler Verildi

Davalarda görev yapacak avukatların daha iyi uygulamalar gerçekleştirmesi amacı ile Çanakkale Barosu tarafından gerçekleştirilen hizmet içi eğitimleri kapsamında Avukatlara ‘Kira Hukuku Uygulamaları’ eğitimi verildi.

Özellikle kiraların artması ile ev sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlıklar artarken, davalarda görev yapacak avukatların daha iyi uygulamalar gerçekleştirmesi amacı ile Çanakkale Barosu tarafından gerçekleştirilen hizmet içi eğitimleri kapsamında Avukatlara ‘Kira Hukuku Uygulamaları’ eğitimi verildi.
Son yıllarda yaşanan ekonomik sorunlar nedeni ile ev sahibi ile kiracılar arasındaki davalar da arttı. Kiraların ödenmemesi ya da ev sahibinin kontrat bitmeden evini daha  pahalıya kiraya vermek isteyen ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar çoğu zaman mahkemede bitiyor.  Davalara bakan avukatlara yönelik  hizmet içi eğitim seminerleri düzenleyen  Çanakkale Barosu hafta sonu ‘Kira Hukuku Uygulamaları’ eğitimi düzenlendi.  Ticaret Borsası Konferans salonunda gerçekleştirilen  seminere Avukatlar yoğun katılım gösterirken konuşmacı olarak seminere katılan İstanbul Barosu’ndan  Av. Yankı Büyüksezer ‘Kira Hukuku Uygulamaları’ hakkında bilgiler verdi.
Haber Merkezi