Gündem

Geleceğin Denizcilerine Meslek Hakkında Bilgiler Verildi

‘Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme’ protokolü kapsamında İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine  denizcilik eğitimi verildi.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan ve  İçişleri Bakanlığı ile beraber gerçekleştirilen ‘Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme’ protokolü kapsamında İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine  denizcilik eğitimi verildi.
İlkokul, ortaokul ve ortaöğretim öğrencilerine  denizlerimizde insan hayatının ve doğal deniz kaynaklarının korunmasının öğretilmesi, denizciliğin sevdirilmesi ve İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığının görevlerinin anlatılması amacı ile  Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan ve  İçişleri Bakanlığı ile beraber gerçekleştirilen ‘Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme’ protokolü kapsamında İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine  denizcilik eğitimi verildi.
Okulun  konferans salonunda  gerçekleştirilen seminere öğrenciler de yoğun katılım gösterdi. Bilgilendirme toplantısında Biga Kolluk Destek Tim Komutanlığı personeli tarafından ‘Geleceğin Denizcileri Bilgilendirme Etkinlikleri’ kapsamında gerçekleştirilen seminerde öğrencilere denizcilik ile ilgili önemli bilgiler verildi.
 
Şerife Erdem