Yerel

Diş Hekimliği’nin 114. Yıldönümünde Sempozyum ve Gala Gecesi Gerçekleştirildi

Çanakkale Diş Hekimleri Odası tarafından Bilimsel Diş Hekimliği’nin 114. Yıldönümü nedeni ile düzenlenen sempozyum ve gala gecesi gerçekleştirildi.

Çanakkale Diş Hekimleri Odası tarafından Bilimsel Diş Hekimliği’nin 114. Yıldönümü nedeni ile düzenlenen sempozyum ve gala gecesi gerçekleştirildi.

21-27 Kasım Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında Çanakkale Diş Hekimleri Odası tarafından bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Oda tarafından 19-20 Kasım tarihlerinde Çanakkale   32. Bilimsel Sempozyum gerçekleştirildi.   Alanının önde gelen 10 akademisyenin konuşmacı olarak katıldığı Sempozyumda  Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkanı  Dt. Tarık İşmen ve Başkan Vekili  Dt. Burak Saran da katılım gösterdi. Çanakkaleli diş hekimlerinin de yoğun katılım gerçekleştirdiği  sempozyum hafta sonu gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu Sempozyumda  bilgiler tecrübeler ve sektörde yaşanan yeni gelişmeler aktarıldı.

 Çanakkale Diş Hekimleri Odası tarafından Bilimsel Diş Hekimliği’nin 114. Yıldönümü nedeni ile düzenlenen sempozyumun ardından gala gecesi gerçekleştirildi.  Double Treeby Hilton Otel’de düzenlenen programa Başkan Gökhan, eşi Hale Gökhan, Çanakkale Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Süleyman Sami Doğangün, oda yönetimi ve üyelerinin yanı sıra davetliler katıldı. Keyifli bir sohbet ortamında geçen gecede Başkan Gökhan, mesleklerini uzun yıllar boyunca başarı ile sürdüren diş hekimlerine plaket takdiminde bulunarak, tebriklerini iletti.
Haber Merkezi