Kültür ve Sanat

Göksel Çanakkaleli Hayranlarını Coşturdu

16 Eylülde başlayan ve 25 Eylül’de sona erecek olan Troya Kültür Yolu festivali kapsamında bir çok sanatçı çeşitli sahnelerde  hayranları ile buluştu.

Festival kapsamında kurulan Hamidiye Tabyası Sahnesinde önceki akşam Göksel cardı. 30 bin kişinin alanı doldurduğu konserde Ünlü sanatçı Göksel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı 5 ayrı şehirde düzenlenen ve binlerce konserin gerçekleştirdiği Troya  Kültür Yolu Festivalinde de özellikle tarihi mekanlarda verilen konserler yoğun ilgi gördü. Anadolu Hamidiye Tabyaları, Parion Antik Kenti Troya Odeon, Assos Anfi Tiyatro ve Kilitbahir Sahnesinde müzisyenler ve orkestralar büyük performanslar sergiledi. En çok ilgi gören ve Çanakkalelilerin büyük ilgisi ile karşılanan Anadolu Hamidiye Tabyaları sahnesinde  birbirinden ünlü isimler sahne aldı. Anadolu Ateşi’nin ‘Troya’  gösterisi, 3 Teneo re ve Berkay Konserlerinin ardından önceki akşam Göksel’in konseri ile de Seyirciler yine sahneyi doldurdu.
Troya Kültür Yolu Festivali Kapsamında Hamidiye Tabyası sahnesinde hayranlarının karşısına çıkan ünlü şarkıcı göksel adeta Çanakkale’yi salladı.  Saatler öncesinde konser alanına gelen ünlü şarkıcının hayranları, şarkılara coşkulu bir şekilde eşlik etti.  Türk Popu başta olmak üzere seslendirdiği pek çok  şarkıyı sahnede hayranları ile birlikte söyleyen Göksel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Konsere 30 Bin Kişi Katıldı
Ünlü Sanatçı Göksel’in sahneye çıktığı Hamidiye Tabyası Açıkhava Konserine  30 bin kişi katıldı.   Konser ile ilgili havadan çekilmiş fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Alanda 30 bin vatandaşın olduğunu belirterek “Bu akşam 30 BİN Çanakkaleli, Hamidiye Tabyaları’nda buluştu yine.  Muhteşem bir gece. Teşekkürler Çanakkale İyi ki varsınız” ifadelerine yer verdi.
 
Şerife Erdem