Gündem

ABD' den, Boğaz Medya' ya Ziyaret

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)' nin, İstanbul Başkansolosluğu, Basın ve Kültür Konsolosu AllisonJ. Lee, bir dizi ziyarette bulunduğu Çanakkale'de, Boğaz Medya Yönetim Kurulu İsmet Akıncı ile de ikili bir görüşme yaptı.

ABD İstanbul Başkansolosluğu' nun, Basın ve Kültür Konsolosu J. Lee,  önceki gün bazı temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Çanakkale' ye geldi.
J. Lee' nin, Çanakkale' deki ziyaret ettiği adreslerden biri  Boğaz Medya oldu.
Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı, Gazeteci İsmet Akıncı ile gerçekleşen ikili görüşmede, Türkiye Basını' nın durumu ve genel konular üzerine görüş alışverişi gerçekleşti.

ABD' Lİ KONSOLOS J.LEE'DEN,
BOĞAZ MADYA'YA ZİYARET...

ABD İstanbul Bakonsolosluğu, Basın ve Kültür Kosolosu, J. Lee,  Boğaz Medyayı ziyaret etti.
Önceki gün, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Çanakkale' ye gelen ABD' nin İstanbul Başkonsolosluğu, Basın ve Kültür Konsolosu Allison J. Lee' nin, ziyaret programına aldığı bir adres de, Boğaz Medya oldu.
Konsolos, J. Lee, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci İsmet Akıncı ile gerçekleştirdiği  ikili görüşmede, Türk Basını'nın durumuna ilişkin bilgi aldı.
ABD' nin İstanbul Başkonsolosluğu Basın ve Kültür Konsolosu Allison J. Lee ve ekibi önceki gün Çanakkale' de bir dizi temasta bulundu.
J. Lee' nin  ziyaret ettiği adreslerden biri olan Boğaz Meda' da, genel konular yanında, Türk Basını' nın durumuna ilişkin merak ettiği başlıklar üzerine,ikili karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.
Çanakkale' de ÇOMÜ başta, Üniversite ve kültür alanında çalışan kurumların temsilcileriyle görüşen Allison J. Lee' nin, temazslarının gün boyu sürdüğü edinilen bilgliernden.
Cuma Deren