Gündem

Orman Gönüllülerinden Bölge Müdürlüğüne Teşekkür

Çanakkale Bisiklet Platformu’nun orman gönüllüsü üyeleri orman yangınları konusunda farkındalık oluşturmak, orman sevgisi ve bilincine katkıda bulunmak amacıyla Çanakkale’den yola çıkarak İzmir’e kadar pedal çevirdiler.

Çanakkale’den İzmir’e kadar pedal çevirerek farkındalık oluşturan gönüllüler Çanakkale’ye döndü. Gönüllüler  Orman Bölge Müdürlüğünü de ziyaret ederek verilen destekten dolayı teşekkür ettiler.

Çanakkale Valiliği ve Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü desteği ile düzenlenen farkındalık sürüşü 10 Haziran 2022 tarihinde Çanakkale’de başlayıp, 12 Haziran 2022 Pazar günü İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nde son buldu. “Orman Vatandır” ve  “Rüzgârın Demir Atları Geleceğe Nefes Oluyor” sloganlarıyla yola çıkan ÇABİP üyesi 23 orman gönüllüsü İzmir Orman Bölge Müdürlüğü sınırları içinde Dikili ve Aliağa Orman İşletme Şefliklerinde mola verirken,  burada orman yangınlarıyla mücadele ekipleri ile birlikte vakit geçirme fırsatı buldular. Hem pedal çeviren hem de  farkındalık oluşturan  gönüllüler Çanakkale Dönüşünde Orman Bölge Müdürlüğünü de ziyaret ederek hem farkındalık boyunca yapılan çalışmalar, hem de  verilen destekten dolayı teşekkür ettiler.

 Dardanos Yangın Koordinasyon Merkezinde yapılan görüşmede ÇABİP Orman Gönüllüleri Orman Yangını Gönüllüsü kimlik kartlarını ve kıyafetlerini teslim aldılar. Daha sonra Orman Bölge Müdür Enver Demirci ile bir araya gelen Gönüllüler, Orman Baölge Müdürlüğü personeline teşekkürlerini ilettiler.
 
Şerife Erdem