Gündem

ÖNCE, ‘DANIŞMAN KİM?’ SORUSUNA YANIT ARATTI, SON PAYLAŞIMINDA, ‘BESLEMELER’ VURGUSU YAPTI!

ÇTSO Başkanı, işadamı Selçuk Semizoğlu, hayli dikkat çekici paylaşımı ile günlerdir bu soruya yanıt arattı; “Kim o Danışman?” TÜM TAHMİNLERDE, TEK İSİM…

Semizoğlu ’nun, yoğun eleştiri getirip, isim vermeden ima ettiği danışmanın kim olduğu, hem iktidar hem de muhalefet partililerin taraftarları arasında ‘tahmin’ yarışı başlattı. Hem AK Parti, hem de CHP başta muhalif partilerin mensuplarına göre, tahmin aynı isimde yoğunlaştı.
Çanakkale siyaset kamuoyunun, Semizoğlu’ nun eleştiri yüklü paylaşımlarında; AK Parti Grup başkanvekili ve Çanakkale milletvekili Bülent Turan’ ın danışmanı Yavuzhan Ahıskalı’ dan bahsettiği konusunda hem fikir olduğu gözlendi.  
Sosyal medya paylaşımları ile Çanakkale’ de merak uyandıran, kamuoyunun gündemine yanıtı beklenir sorular bırakan Semizoğlu, çarpıcı benzetmede bulundu, şu ifadeyi kullandı;“Meşhur Danışman ve Beslemeleri” 
SER VERDİ, SIR VERMEDİ
İşadamı Semizoğlu, bahsedecekleri içinde yer alan bir konunun boyutunun hayli vahim olduğunu, danışman çevresinde, kısa süre içinde zengin olanlar bulunduğunu, tepkisinin nedenini sorgulayan yakın çevresine anlattığı edinilen bilgilerden.
----------------------------------------
TEK SATIR TEPKİDEN,
PEŞ PEŞE SORULAR…
-----------------------------------------
ÇTSO Başkanı da olan işadamı Selçuk Semizoğlu, tek satırda tepki gösterdi, kamuoyunun gündemine yanıtı merak edilen sorular getirdi
Çarpıcı ifadeler ile eleştiri konusu ettiği ve ‘danışman’ diyerek isim vermeden ima ettiği isme yönelik; “O DANIŞMAN 6 AY İÇİNDE ÇANAKKALE'DEN GİTMİŞ OLUR" çıkışına imza atan Semizoğlu, son paylaşımında ise; ”MEŞHUR DANIŞMAN VE BESLEMELERİ” tanımı ile akıllara yeni sorular getirdi.
Semizoğlu ilk paylaşımı ile tüm hafta sonu Çanakkale kamuoyunda; “Kim o danışman?” sorusuna yanıt arattı, yaptığı bir diğer paylaşımındaki benzetmesi ile, yanıt bekleyen sorulara bir yenisini ekledi.
Çanakkale'nin tek sorununun tepkisizlik olduğun , Paylaşımlarının nedenini soran Gazeteniz VİTAMİN' e özel sözleriyle dile getiren İşadamı Semizoğlu,  Paylaşımına konu danışmana ilişkin görüşlerini aralıksız tekrarlayacağının da altını çizmişti.
TÜM TAHMİNLERDE, TEK İSİM…
Semizoğlu ’nun, yoğun eleştiri getirip, isim vermeden ima ettiği danışmanın kim olduğu, hem iktidar hem de muhalefet partililerin taraftarları arasında ‘tahmin’ yarışı başlattı.
Hem AK Parti, hem de CHP başta muhalif partilerin mensuplarına göre, tahmin aynı isimde yoğunlaştı.
Çanakkale siyaset kamuoyunun, Semizoğlu’ nun eleştiri yüklü paylaşımlarında; AK Parti Grup başkanvekili ve Çanakkale milletvekili Bülent Turan’ ın danışmanı Yavuzhan Ahıskalı’ dan bahsettiği konusunda hem fikir olduğu gözlendi.,  
Semizoğlu sorular üzerine; "TEPKİSİZ KALMAYACAĞMI, TEPKİMİ ÇANAKKALEM İÇİN GÖSTERECEĞİM. O DANIŞMAN 6 AY İÇİNDE ÇANAKKALE'DEN GİTMİŞ OLUR.” Şeklindeki çıkışının ardından, hafta sonunda Sessiz kalmasının nedenini, bizati katıldığı düğünler ve bazı etkinliklerden kaynaklı olduğunun altını çizdi.
Semizoğlu; “Kimse çekindim de sustum zannetmesin” vurgusu ile, hafta sonu tatili bir yana düğün dernek etkinlikleri nedeni ile eleştiri getirdiği konular için herhangi bir paylaşımda bulunmadığını takipçilerine anlattı.
SER VERDİ, SIR VERMEDİ
İşadamı Semizoğlu, bahsedecekleri içinde yer alan bir konunun boyutunun hayli vahim olduğunu, danışman çevresinde kısa süre içinde zengin edilenler olduğunu tepkisinin nedenini sorgulayan yakın çevresine anlattığı edinilen bilgilerden.
Erdem Sürek