Siyaset

İKİ HAFTADA 155 KÖY, 267 KAHVEHANE, 4500 ÇANAKKALELİ

AK Parti il başkanı Naim Makas ve kurmayları, AK Teşkilatçılık ruhu ile, partisinin tüm kademeleriyle sahada olduklarını söyledi.

AK Parti il başkanı Naim Makas ve kurmayları, AK Teşkilatçılık ruhu ile, partisinin tüm kademeleriyle sahada olduklarını söyledi.
 
‘MİLLETİMİZ, MUHALEFETE YİNE BOZGUN YAŞATACAK…’
Başkan Makas “Teşkilatımız tüm heyecan ve motivasyonuyla her daim çalışıyor.
Milletimiz, 20 yıldır olduğu gibi 2023’te de muhalefeti yine büyük bozguna uğratarak” vurgusu ardından şöyle dedi;
 
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, tüm dünyaya güçlü ve güvenilir bir lider olduğunu gösterecek. 
Partimizin tüm kademeleriyle, vatanımıza ve milletimize hizmet aşkımızla, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”
------------------------------------------
ÇAT KAPI ZİYARETLER İLE, DOKUNMADIK YÜREK BIRAKMADILAR
 
15 GÜNDE, 4500 ÇANAKKALELİYLE….
 ------------------------------------------
AK Parti, yüreklere dokunma seferberliği başlattı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ın, teşkilatlara çağrısı olan, sık sık dile getirdiği; ‘Vatandaş ile diz dize gönül gönüle olun’ vurgusu,  Çanakkale’de hayata geçti.
 
AK Parti il başkanı Naim Makas,  “4500 hemşehrimizin evine ziyaretler yaptık. İlçe teşkilatlarımızca, İl Genel Meclisi Üyelerimiz ve Belediye Başkanlarımızın da katılımıyla, 2 haftada 155 köyümüze ziyaretler düzenledik.
 
Ayrıca 267 kahvehane ziyareti ile hemşehrilerimizin fikirlerini dinleyip, notlar aldık.” diyerek, ‘Diz Dize, Gönül Gönüle’ seferberliğine ilişkin bilgiler paylaştı.
 
VİTAMİN’ e özel sözlerini, büyük harflerle eden Makas; “SOFRA SOFRA, KAHVEHANE KAHVEHANE, DİZ DİZE, GÖNÜL GÖNÜLE TEŞKİLATIMIZLA BİRLİKTE BÜTÜN ÇANAKKALE’Yİ GEZDİK” dedi.
 
İki hafta içinde, aralıksız olarak sürdürülen ziyaretlere dair konuşan Makas; “Şehrimizin her yerinde adeta mekik dokuyarak, sahada çalışıyoruz.
 
AK teşkilatlar olarak ilçe ilçe programlarımızı gerçekleştiriyoruz.
Teşkilatlarımızın ve belediyelerimizin düzenlediği iftarlara katılıp, hemşehrilerimizle birlikte oruçlarımızı açıyoruz. STK’larımızı ve esnaflarımızı ziyaret edip, istişarelerde bulunuyoruz. Hane hane ziyaretler yapıp, tüm hemşehrilerimizin elini sıkabilmek için gayret gösteriyoruz. “ ifadesini kullandı.
 
İl Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları, İlçe teşkilatları ile şehrin her yerinde olduklarını da sözlerine ekleyen AK parti kurmayı Naim Makas;
“ İftarlarda, sahurlarda, ziyaretlerde hemşehrilerimizle buluşup, hasbihal ediyoruz.
Ramazan ayının ilk 15 gününde, 4500 hemşehrimizin evine ziyaretler yaptık. İlçe teşkilatlarımızca, İl Genel Meclisi Üyelerimiz ve Belediye Başkanlarımızın da katılımıyla 2 haftada 155 köyümüze ziyaretler düzenledik. Ayrıca 267 kahvehane ziyareti ile hemşehrilerimizin fikirlerini dinleyip, notlar aldık.
Gençlik Kollarımız her gün 18 Mart Hatime Ana Ulu Camiinde sahur programı düzenlerken, Kadın Kollarımız yaptığı ev ziyaretlerinde hemşehrilerimizle bir araya geldi.
 
Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ise Çanakkale’miz için Ankara'daki çalışmalarından fırsat buldukça bizlerle birlikte oluyorlar.
 
AK Teşkilatçılık ruhumuzla, partimizin tüm kademeleriyle sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilatımız tüm heyecan ve motivasyonuyla her daim çalışıyor.
 
MUHALEFET YİNE BOZGUN YAŞAYACAK..
Milletimiz, 20 yıldır olduğu gibi 2023’te de muhalefeti yine büyük bozguna uğratarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm dünyaya güçlü ve güvenilir bir lider olduğunu gösterecek.
 
Partimizin tüm kademeleriyle, vatanımıza ve milletimize hizmet aşkımızla, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.
Cuma Deren