Kültür ve Sanat

Belediye Meclis Üyesi Yazar Hamza Yıldız İmza Gününde Okuyucularla Buluştu

Kepez Belediyesi Meclis Üyesi aynı zamanda ‘Memleket Yazıları’ ve ‘Lamia’ kitaplarının da yazarı olan Hamza Yıldız düzenlediği imza gününde okuyucular ile buluştu.

Katıldığı mücadelelerde çevreci kimliği ile tanınan aynı zamanda siyasette de aktif rol alarak Kepez Belediye Meclis Üyesi olan Hamza Yıldız, imza günü düzenleyerek okurlarla buluştu. ‘Memleket Yazıları’ ve ‘Lamia’ yazarı olan yerel Yazar Yıldız’ın Yalı Hanındaki imza törenine CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı. İmza günün açılışında bir konuşma yapan ve kitapları hakkında bilgiler veren  Hamza Yıldız, ilgi için teşekkür ederek   “Bugün Lamia ve Memleket Yazıları kitaplarımı imzaladım. Şiir ve yazılardan daha çok dost biriktirmişim. Buluştuk, söyleştik, dertleştik. Minnettarım. Gördüm ki bir daha, hayatta yaşadıkların mutlaka sana geri dönüyor. Lamia da dönecek, inanıyorum” dedi.

Yazar Hamza Yıldız, konuşmasının ardından İmza gününe katılanlar için kitap imzaladı. Hatıra Fotoğrafının da çekilmesinin ardından imza günü sona erdi.

Cuma Deren